2777
2789
عنوان

شما میرین خونه نامزتون

658 بازدید | 53 پست

خونه خودش باشه و مجردی زندگی کنه

غذا درست کنین بخورین

بعدش ظرفارو جم میکنین؟ و میشورین؟

خونشو جمع میکنین؟ مرتبش میکنین؟ جارو میزنین؟

من ۶ساله تو خونش دست ب سیاه سفید نزدم امشب بعد ۶سال دعوامون شد میگه خسته از کار برمیگردم ساعت۳شب باید یکوه ظرف بشورمو خونه رو جم کنم

وطیفه منه مگه توروخدا از الان کاراشو انجام بدم؟

خو پس فردا بعد ازدواج باید بشم خدمتکار ۲۴ ساعتش

هم ناراحتم هم عذاب وجدان گرفتم ک چرا کمکش نکردم🥺

شیش ساله میری و همه چیو ولمیکنی و برمیگردی؟؟؟😐😐😐😐

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمکش کن

از تلخ‌ترین جملات تاریخ ادبیات شاید عبارتِ کتاب :«انّی راحلة» السباعی باشه جایی که دختری عاشق رو به زور به عقدِ مرد دیگه‌ای در میارن  وقتی حلقه رو  به دستش میندازن... میگه هرگز گمان نمی‌کردم که آدمیزاد   :ممکن است از انگشتانش هم به دار آویخته شود

وا دختر خب خودتم ظرف کثیف میکردی خب لااقل با هم دوتایی میشستید زشته واست خدایی

من هرگز ندیدم یک دختر زیبا وبا اعتماد بنفس یه دختر دیگه تخریب کنه این همیشه کار اون دخترای بد بخت بی اعتماد بنفس بوده

اره و امشب واقعا دعوامون شد 😐

من بودم تا الان شونصد بار باهات دعوا کرده بودم😐عجب مرد صبوریه

ی خسته نباشی دلاور خداقوت پهلوان بگو بهش از طرف مت

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

واااا باید کمکش باشی بعدم یعنی چی بعدا میشی خدمتکار اون بیرون کار میکن شماهم کارای خونه رو میکنی چه تفکری واقعا بعضی از زنا فکر میکنن باید تو خونه دست به هیچی نزن ملکه که نیستین اون بدبخت کار میکن که پول و نیاز مالی شما رو بر طرف کن توهم قرار وظایف خونه رو انجام بدی نمیمیری که 

باید از همون اول عادتش می‌دادید باهم دیگه درست کنید غذا رو باهمدیگه جمع کنید و بشورید

اون کلا جمع کرده و شسته امشب نمیدونم چرا اینجوری کرد نمیدونم از خستگی بود یا چی

ولی خیلی شاکی میگفت من خسته میام ظرفا رو کابینته همجام بهم ریختس باید با خستگی تا صب جم کنم اینارو چرااا ی طرف نمیشورییی

الان نمیدونم باید ناراحت باشم ازش بخاطر اون لحن دستوریو شاکیش

یا عذاب وجدان بگیرم

هعی بهش گفتم بمیرمم تو خونت لب بچیزی نمیزنمممم ک نکنه بعدش توقع کنی بشورم ظرفاشو