eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 عنوان در مورد طلا تا شش ماه آینده کسی نظری نداره 98 بازدید | 13 پست میخوام بخرم ۵ـ۶ ماه دیگه بفروشم نظرتون چیه ؟ ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا 1404/03/11 | 02:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 میخوام یخچال بخرم قسطی ولی دوتا قسط داریم ۵ـ۶ ماه دیگه تموم میشه پولم بمونه تو حساب میترسم شوهرم خرج کنه ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 کسی نظری نداره کمکم کنه ؟ ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
طلامطلام عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 6428 امروز گرمی ۶۴۰۰ بود،همه طلافروشیا مانیتورهارو خاموش کرده بودن ولی مغازه هاشون پر از مشتری بودااا 👨👩👧
خوشبین۱ عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 572 والا میگن میاد پایین من خودمم استرس دارم چون خریدم مجبورم الان بفروشم ولی خیلی ضرر میکنم
eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 والا میگن میاد پایین من خودمم استرس دارم چون خریدم مجبورم الان بفروشم ولی خیلی ضرر میکنم ای بابا چند وقته ۶۴۰۰ هست ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 امروز گرمی ۶۴۰۰ بود،همه طلافروشیا مانیتورهارو خاموش کرده بودن ولی مغازه هاشون پر از مشتری بودااا شما خریدی ؟ ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
طلامطلام عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 6428 شما خریدی ؟ نه فعلا شاید سر ماه بگیرم،چون قیمت جهانی طلا پایین اومده فقط ایران نیست،ولی واسه چند ماه ضرره،مگر اینکه بدون اجرت یا دست دوم بگیری 👨👩👧
eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 اگر توافق بشه میاد پایین خیلی خیلی بعیده زمان روحانی هم یه مدت اینطوری بود یهو رفت بالا یه سری هم جهانی هست ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 نه فعلا شاید سر ماه بگیرم،چون قیمت جهانی طلا پایین اومده فقط ایران نیست،ولی واسه چند ماه ضرره،مگر ای ... آره دیگه بدون اجرت بهتر از سکه هست ؟ البته با اجرت ۵ درصد میگن بدون اجرت ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
طلامطلام عضویت: 1402/03/05 تعداد پست: 6428 آره دیگه بدون اجرت بهتر از سکه هست ؟ البته با اجرت ۵ درصد میگن بدون اجرت آره به هر حال سود خودشونو میکنن با ۵درصد،سکه هم خوبه من کادویی پارسیان گرفتم ،گفت موقع فروش بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ ازش کم میکنیم و برمیداریم 👨👩👧
eli_مهربان مدیر استارتر عضویت: 1389/09/17 تعداد پست: 10091 من نیم بردارم بهتره یا بدون اجرت ؟ ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.-خدا
blackk عضویت: 1402/10/12 تعداد پست: 5312 منم یه مبلغی جمع کردم طلا بخرم ولی میترسم پایین تر بیاد چون تو عید طلا ک هشت و خورده ای بود خریدم کلی ضرر کردم یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️🩹❤️🩹