2777
2789

الان هشت هفته رو تازه تموم کردم..از هفته های اول معده درد داشتم بعدش حالت تهوع و بیشتر بیشتر میشد .از صبح بعد تهوع صبحگاهی دیگه نسبتا یکم بهتر میشم ولی از عصر به بعد هر چی میخورم گلاب به روتون همشونو برمیگردونم حتی آب..الان قبل و بعد شام پنج شش بار استفراغ کردم دیگه دارم میمیرم دهنم مزه زهرمار میده .. دکتر اول قرص ویتامین ب۶ داد بعد اثر نکرد یه قرص دیگه نوشت ولی اونم زیاد اثر نمیکنه 😑 چیکار کنم ؟ مردن بهتر از اینه که..پاهام همش ضعف می‌کنه 

فک کنم اندسترون  میدن   ولی سیرابی عالیه اگه بتونی بخوری

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا ۱۳ هفته متاسفانه ویار هست ان شاللع که زودتر بهتر بشید 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
تا ۱۳ هفته متاسفانه ویار هست ان شاللع که زودتر بهتر بشید

بخدا از زندگی افتادم ،نه تو خونه میتونم سرپا شم یه کار عادی بکنم فقط همش دراز کشیدم به پهلو ،و نه حتی بیرون میتونم برم چون تا میشینم تو ماشین از تکوناش حالم بهم میخوره 😓😓

ببین گلم من اینجوری بودم بعد فهمیدم هرچی معدم بیشتر خالی بمونه بیشتر تهوع دارم و روش کار کردم اصلا نزار معدت خیلی خالی بمونه چیزایی که میلت میکشه بخور کم کم بخور تو وعده های زیاد مثلا صبحا اوج تهوع هست چون تایم زیادی معدت خالی مونده

وزنم هم کم شده..چیزی نمیتونم بخورم

بالا اوردنت از چند هفته شروع شد..من هفت هفته و سه روزم..معده درد و ترش کردن معده داشتم ولی هنوز بالا اوردن نداشتم..یادم رفته از چند هفته شروع میشد.خودم فک میکنم هنوز شروع نشده..منم تحمل تهوع ندارم😩

فقط 18 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اندانسترون میگن خوب نیست ولی زنجبیل تواب را میگن خوبه .برا من بستنی جواب میداد.غذارا میذاشتم یخ کنه ...

اندانسترون دارو هست ؟ قرص من اسمش دیمن هیدرینات هست ..زنجبیل خوشم نمیاد ..بستنی اوایل خوب بود ولی الان با اون هم حالم بد میشه..چیزای یکم ترش هم نمیتونم بخورم زود معدم اسیدی میشه و میسوزه..غذا هم خودم نمیتونم درست کنم 🥲😭هرچی غذا هست از همشون بدم میاد

ببین گلم من اینجوری بودم بعد فهمیدم هرچی معدم بیشتر خالی بمونه بیشتر تهوع دارم و روش کار کردم اصلا ن ...

آره موقعی که معدم خالی میمونه حالت تهوع بیشتر میشه ولی این مورد کم کم خوردن تا عصر جواب میده..بعد اون هر چی حتی آب میخورم بالا میارم 

یاد خودم افتادم تا لحظه زایمان ویار شدید داشتم اونقدر که از شدت استفراغ خونریزی معده میکردم دهنم هم کلا تلخ بود قرص دمیترون میخوردم با ب ۶ و یه کپسول دیگه هم دکتر برام نوشته بود زنجبیل داشت توش هیچ کدوم اثر نداشت متأسفانه بدترین دوران رو داشتم الانم به خاطر همین از آوردن بچه دوم وحشتناک ترس دارم 😔😔

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

بالا اوردنت از چند هفته شروع شد..من هفت هفته و سه روزم..معده درد و ترش کردن معده داشتم ولی هنوز بالا ...

فک کنم از هفته شش بالا آوردنا شروع شد ،قبل اون فقط سنگینی معده و حالت تهوع داشتم