2777
2789
عنوان

دل درد تب سرفه پا درد دخترم لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 36 پست
سلام جانم زرد نشده ولی احساس میکنم رنگش میپره سفید میشهالبته همینجوری هم طبیعی سفید و بور هستاز چی م ...

زردی خیلی دلایل داره 

اگه میتونه ببرید دکتر اطفال براش چکاپ کامل بنویسه که وجود عفونت تو بدنش مشخص بشه

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
متاسفنه طول میکشه خوب بشهمن فروردین مبتلا شدم دو هفتس بهتر شدمادامه بده داروهاش روبهش شیر ندی فقط که ...

ای وای شیر رو واسه شام خورد 

هم موز هم شیر 

دخترم لجبازه نه قبول نمیکنه اصلا

من خودم هفته پیش با یه تب و لرز شدید خوب شدم

آخه مگه میشه تو ۱۰ روز بازم مریض بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرم خوراکی هست مایعات بدن را جبران می‌کنه کم آبی رفع می‌کنه البته بزنی اینترنت میاره بچه خواهر منم نمی‌خورد یه ذره میریختم میخورد تو آب تند تند آب می‌دادیم حتما به تغذیه اش برس انشالله بهتر میشه بدنش ضعیف 

زردی خیلی دلایل داره اگه میتونه ببرید دکتر اطفال براش چکاپ کامل بنویسه که وجود عفونت تو بدنش مشخص بش ...

چکاپ دادیم ولی منتظر نمونه مدفوع هستن که یه هفته هست فقط شبا دستشویی میکنه پرسیدم گفتن بذار یخچال فرداش بیار

ای وای شیر رو واسه شام خورد هم موز هم شیر دخترم لجبازه نه قبول نمیکنه اصلامن خودم هفته پیش با یه تب ...

میشه متاسفانه این سویه کرونا طول میکشه

نده شیر بگو دکتر گفته

قانع کن موز بده قوی میکنه

سوپ و مایعات بده مثل اب سیب اب هویج 

چکاپ دادیم ولی منتظر نمونه مدفوع هستن که یه هفته هست فقط شبا دستشویی میکنه پرسیدم گفتن بذار یخچال فر ...

خبجواب چکاپش چطور بود؟

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
میشه متاسفانه این سویه کرونا طول میکشهنده شیر بگو دکتر گفتهقانع کن موز بده قوی میکنهسوپ و مایعات بده ...

ولی دکتر بچه ها همیشه میگه شیر بده

اما من اکثرا شنیدم شیر تب میاره

ای کاش قانع میشد نمیشه خواهر

هنوز جواب آزمایش خون رو نگرفتیم باید نمونه مدفوع رو بدیم با هم بگیریم ببریم دکتر

اها عزیز پس بعد جوابا مشخص میشه