2777
2789
پنجردن آجر گلیر آی بری باخ بری باخ😂🤣🤣

اره داشت اونو میخوند باند ک دیدم مادرشوهرم داد زد گفت تو آدم بشووووو نیستی قهبهههههه

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂

دیدم امروز توکوچه صدای آهنگ آدم فروووووووش دست تورو شده برام /قصه هاتو بلد شدم /من آدم خوبی بودم /بخاطرتو بد شدم  میومد نگو مادرشوهرت برا تو پلی کرده بوده 

به بعضی کاربرا فقط بایدبگیم چه سری چه دمی عجب پایی...درغیراینصورت به محض گفتن بالا چشمت ابروئه متهم به حسادت وعقده میشیم ومشمول این دعا که انشاالله خدا بهمون آرامش بده 😅

نه مادرشوهرم یبار پرت کرد ب هدف نخورد همین ک گفتم اون چی بود از پنجره حرفمو کامل نکردم ک دیدم دومی ا ...

قبول کن مقصر خودتی ؟ چند سالته ؟ این بچه بازی ها چیه خجالت نمیکشی ؟ 

دیدم امروز توکوچه صدای آهنگ آدم فروووووووش دست تورو شده برام /قصه هاتو بلد شدم /من آدم خوبی بودم /بخ ...

اره والا😂😂😂

حس ششم هستم ولی ازم بیشترسوال نپرسید😂🙏🏻باتشکر

اصلا خنده ندارع.چرا اذیتش می‌کنی.خوشت میاد مادر خودتم کسی اینجور کنه؟؟

نکن بخدا زمین گیره سرت میاد

ماهزار بلا سرمون آورده مادرشوهر تاحالا زبونی نفرینشم نکردیم این کارا چیه بابا بنده خدا مریضه