2777
2789
عنوان

شوهرم خیانت کرده بهم

208 بازدید | 23 پست

قهر امدم خونه ی بابام حق طلاق خواستم نداد بهم  دخترمم با باباش رفت فردا میخوام مهرم رو بذارم اجرا 

به نظرتون گار درستی می کنم کسی تجربه داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترم پس چی؟

یه حق طلاقی چیزی ازش میگیری یا چیزی به نامت کنه نمیشه که بخاطر بچه چشاتو ببندی وقیح تر میشه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
دوهفته خیانت جنسی

الان داغی یه کم زمان بده ببین پشیمونه یا نه مشاوره برین ازش امتیاز بگیر مث خونه ماشین پول زیاد .بعد از شش ماه یا یکسال اگر نشد ب طلاق فکر کن بخاطر دخترت

می گه غلط کردم ولی تو رفتارش هیچ پشیمونی نیست مطمئنم برگردم دوباره این کار رو می کنه

امیدوارم هرچی خیرته پیش بیاد

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
الان داغی یه کم زمان بده ببین پشیمونه یا نه مشاوره برین ازش امتیاز بگیر مث خونه ماشین پول زیاد .بعد ...

دو سال پیش بهم خیانت کرد تو این دوسال ۳بار مچش رو گرفتم هی می گفت توهم زدیی گردن نمی گرفت دیگه این دفعه جنسی ش رو فهمیدم