2777
2789
عنوان

امشب شب تولدمه 🎈❤

392 بازدید | 63 پست

دقت کردید آدما همیشه بی دلیل روز تولدشون حس تنهایی میکنن ؟ ناراحت میشن ته دلشون 

منم همیشه این حسو داشتم 

ک البته بی دلیل نبود

من ۳ سال از زندگیم رو صرف آدم اشتباهی کردم 

از وقتم  زدم از هدفام از آروزهای از درس و مشقم عقب افتادم 

کلی حس بد گرفتم اون ۳ سال رابطه منو داغون کرد بجای اینکه ب آرامش برسم از ازدواج کردن هم اعصابم شریف شد هم شدم ی آدم استرسی

ولی خودم رو قوی کردم تونسم رو حرفم تصمیمم وایسم و از ی رابطه اشتباه بیام بیرون خیلی حرفا شنیدم ولی جا نزدم و موفق شدم

من‌ ارامشی ک امروز دارم رو مدیون اون دختر بچه درونمم  ک اجازه نداد زندگیش با ی رابطه غلط یا ادم اشتباه هدر بشه و آسیب ببینم

و الان‌ بعد ۳ سال تولدی ک همش با بغض شمع تولدمو فوت میکردم و دعا میکردم تموم شه این کابوس

امسال  از اینکه امشب تولدمه ناراحت نیسم و خوشحالم حال دختر بچه درونم خوبه و داره میخنده (((:

تولد ۱۸ سالگیم مبارککک🎈

آنکه یارش رفته داند حال آذر ماه را 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قلب من:) 

مرسی با دنیا اومدنت دنیا رو قشنگتر کردی نازنینم

امسالت پر از اتفاق خوب لب خندون جیب پر پول 🤍🌙🌱🪐

خود خزانیم؛دم از شوق بهاران میزنیم🌚🤍!> آذربایجان قیزلاری؛گویلرین اولدوزلاری🩷✨🇦🇿

تولدت مبارک 

آرزوهات خاطره ، چشم هات بی اشک 

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

منم فردا تولدمه تولدت مبارککککک

مبارکههههه

چه چیز زندگی را جبران می‌کند به جز رویا ؟                                                                                                                           جوان ز حادثه ای پیر می شود گاهی   

تولد تولد تولدت مبااارک 

چقدر قشنگی خانم اومدنت مبارک

مبارک مبارک تولدت مبارک

بیا شمع هارو فوت کن همگی بگین مبارک😍🥳🥳🥳😂🫂🥰🥳🥳🥳

آرزوی بهترین هارو دارم برات قشنگم