2777
2789

یاد یه خاطره ی سمی افتادم که به کل یادم رفته بود 😂

حدودا 12 سال پیش دوران دانشجویی مجازی با یکی آشنا شدم

دیت اول رفتیم بیرون و قدم زدیم و اینا بعدش رفتیم آبمیوه بستنی خوردیم،

یه پسر خوش هیکل و خوشگلی بود ولی درکل به دلم ننشست 

وقتی رسیدم خونه گفت نظرت چی بود؟ 

من خیلی محترمانه بهش گفتم نمی‌خوام ادامه بدم و تموم شد.

از فردای اون شب مدام شماره های مختلف بهم زنگ می زدن می گفتن شبی چند میگیری عزیزم؟ از این مدل تماسا.

بعد چند روز همون پسره زنگ زد گفتش این روزا زنگ خور زیاد داری آره؟ 

گفتم فهمیدم کار توئه،چقد خوشحالم که با همچین آدم بی لولی ادامه ندادم و کات کردم.

فقط ببینید دلیلش چی بود.خدا منو بکشه😂😂😂

گفتش می‌دونی چرا این کارو کردم و شماره تو پخش کردم؟

این کارو کردم که مجبور شی بری یه سیم‌کارت دیگه بخری عوض پول اون آب میوه بستنی که من اون روز سر قرار خریدم🤣🤣🤣🤣 خدایا منو گاو کن😂

حالا جالبیش اینجاس که بعد این همه سال من هنوز همون سیم‌کارت دستمه،به هدف شومش نرسید یدالله گدا😬😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرزهای داغون بودن رو یه تنه جا به جا کرده بوده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

😂😂😂😂😂😂دهنش سرویس چقددددد خندیدم خدا خیرت بده

فقط خسیسی خودت همون سیمکارت و داری

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

😂😂😂😂😂😂دهنش سرویس چقددددد خندیدم خدا خیرت بدهفقط خسیسی خودت همون سیمکارت و داری

نعععع من اصلا خسیس نیستم.سیمکارتمو مخاطبامو دوس داشتم،

حساب بانکیم با همین سیم‌کارت بود 

تنبلم حوصله عوض کردن نداشتم😂

نعععع من اصلا خسیس نیستم.سیمکارتمو مخاطبامو دوس داشتم،حساب بانکیم با همین سیم‌کارت بود تنبلم حوصله ع ...

ببین من عاشق این تنبلیت شدم🤕😂😂😂😂😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂