2777
2789
[QUOTE=53981539]دخنرمنم ده ماهگی در آورد الان دوسالو نیمشه دندون نیشش و دوتا کرسی باهم داره درمیاره ...

اره بابا هردفعه دوتا دوتا دراورد الانم سه تا یک ماه هردفعه طول کشید تا دربیاره تب و ابریزش بینی سوزشه ادرار و بدغذایی و شب تاصبح بیداری و بهوته گیری

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
الان تقریبا ۲۰ روز خیلی بد می خوابه شبا همش بیدار میشه دوباره می خوابه  بنظرتون بخاطر دندوناش؟

احتمال داره دائمم دستش تو دهنشه ولی ببین هر بچه ای به علائم داره

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستش که خیلی وقته تو دهنش میکنه همه چیو میکنه تو دهنش از پتو و بالش گرفته تا لباس...

الهی عزیزدلم😯😯😯😯دکتزه دخترم میگه درد دندون دراوردن مثل اینه که زخمت داره خوب میشه دائم میخاره و امونتو میبره ودردشم مثل اینه که سرماخوردی و استخوانهایت درد میکنه

تا 13 ماهگی فرصت داره دختر من اخر 11 ماهگی در اورد 2تا باهم یک ماه بعدش هم دوتا دیگه در اورد الانم یکسال و چهار ماهشه همون4 تا دندون رو داره ...

برو خداروشکر کن بهتر ، با خیال راحت بهش قطره اهن میدی.مامان های دیگه کلی نگران سیاه شدن دندون های بچه هاشونن.

دختر منم دو هفته به تولد یکسالگیش اولین دندونش نیش زد 

الان ۱۷ ماهشه حدود ۹ یا ۱۰ تا داره از ۱۴ ماهگی  تند تند و پشت هم در اومد دندوناش

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
دختر منم دو هفته به تولد یکسالگیش اولین دندونش نیش زد  الان ۱۷ ماهشه حدود ۹ یا ۱۰ تا داره از ۱ ...

دختر منم دندونای نیشو از زیر لثه میشه حس کرد ولی دندون جلوشو نه