2777
2789

ای بابا این لکه ها رو تن داداشم هست یکی

وقتی بچه بوو زد دیگه نرفت

ولی خوب آفتاب همرنگ کرده تنشو

دیگه مشخص نی از بالا تا پایین برنزه شده😂

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این داداش من خیلی پوستش خشکه گفتن قارچه دارو داده ولی خوب نشده مامانم میخواد ببره پزشک طب سنتی مطب ...

نبر یه متخصص بهتر پیداکنید طب سنتی چرته واقعا بخدا ببری میکه از حرارت کبده دوسه تا چرت وپرت میده

نبر یه متخصص بهتر پیداکنید طب سنتی چرته واقعا بخدا ببری میکه از حرارت کبده دوسه تا چرت وپرت میده

ما خانوادگی از یه مشکلاتی و بیماری هایی راحت شدیم که صد تا دکتر نفهمیدن این متخصص هست مطب و درمانگاه داره روپوش داره

ما خانوادگی از یه مشکلاتی و بیماری هایی راحت شدیم که صد تا دکتر نفهمیدن این متخصص هست مطب و درمانگاه ...

اگه رفتی عکس پا پسر منم نشون بدی بیایی بگی؟؟من الانم دارم میبرم دکتر ولی اگه اونجا خوبه جواب بگیرم میشه بپرسی؟؟