2777
2789
عنوان

اضافه وزن در حاملگی و بعد از زایمان بیاییم لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 89 پست
بچه ات چند ماهشه. تو شیردهی همش اب میشه نگران نباش من ۵۴ بودم شدم ۷۴ بعد زایمان ۶۸ بودمتازه قدمم۱۵۷. ...

ن بچم الان 15ماهشه متاسفانه شیرخشک که خورد دیگه شیر منو نخورد و کلا دوماه شیرمو خورد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بار ۵۰ روز بعد زایمانم رفتم تگزامیک اسید داد یه ماه خونریزیم قطع شد باز دوباره شروع شد فردا نوبت ...

منم تا دو ماه و نیم تقریبا بود رو زایمان دوم سزارین بودم الان سه ماهه زایمان کردم قطع شده من رفتم گفت یه جزیی عفونت داری 

ولی زایمان اول طبیعی بودم نهایت با لکه بینی بیست یا ۲۵ روز بود 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

من ۶۵ بودم آخر بارداری شدم ۷۸ بعد از زایمان ۷۰ شدم الان ۷۳ 🤢😵‍💫🥹

همین دیگه منم جای اینکه کم‌کنم بیشتر شد خوراکمم خیلی پایین آوردم در هفته یه بار برنج میخورم اونم کم غذای نونی هم خیلی کم

ن بچم الان 15ماهشه متاسفانه شیرخشک که خورد دیگه شیر منو نخورد و کلا دوماه شیرمو خورد

چون شیر خودت رو نخورد وزن مجدد بالا رفت 

تو خونه ورزش کن و رژیم بگیر 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

نمیدونم دیگه خسته شدم قبل بارداریم یه سال بود درگیر بودم گفتم حامله شدم دیگه بعدش خوب میشم

منم فکرمیکردم خوب میشه اما نشد حداقل به 65برسم ولی تکون نمی‌خورم البته تحرک هم زیاد ندارم