2777
2789
عنوان

تهدید

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 22 پست
چ گوه خوریا اصلا خودتونو ضعیف نگیرید در مقابلشون بگو ما بیدی نیستیم با باد شما بلرزیم هر گوهی میخای ...

همین دیگه فک کرده زنگ‌بزنه تهدید کنه من پامیشم میرم از زنش عذرخواهی میکنم..بعد تا دید من در کمال ادب و آرامش جوابشو میدم و گفتم حرفاتو ضبط کردم فردا از تهدیدات شکایت میکنم جری تر شد و بدتر تهدید کرد 

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی
زمانی که تماس میگیرن با یه گوشی دیکه از صفحه گوشی فیلم بگیرید و بزارید رو بلند و فیلما و پیاما را رو ...

متاسفانه زمانی ک ب گوشی مادرم زنگ زدن من اینقد واقعا هول کردم نفهمیدم میشه اسکریم ضبط کرد..البته گوشی مادرم فک نکنم چنین قابلیتیم میداشت..ولی پیامک تخدید آمیزشون هست ولی برادرم مکالمه تهدید سوهرشو داره لرام فرستاده..فردا میریزم رو سی دی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه فک کرده زنگ‌بزنه تهدید کنه من پامیشم میرم از زنش عذرخواهی میکنم..بعد تا دید من در کمال ادب ...

اصلا ازش نترس هیچ غلطی نمیکنه . تهدید کردن جرمه به پلیس اطلاع بده 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
آره بردار برو به عنوان مستندات پرونده استفاده کن

حتما تازه قبلشم اصا باعث شرو بحث همین تهدیدش بود ..شرو کننده دعوا خودش بوده دیکه اینم مهر تاییده 

اصلا ازش نترس هیچ غلطی نمیکنه . تهدید کردن جرمه به پلیس اطلاع بده

اره حتما..نمیفهمم چقد عقل ی ادم کمه ک‌زنگ و پیامک میدی تهدید میکنی ک کاملا جرمه اصا ب عواقبش فکر نمیکنن؟