2777
2789
عنوان

تهدید

196 بازدید | 22 پست

سلام دیروز با همسایه ی بحثی پیش اومد و امروز خواهرش و برادرش  هر دو با مادرم و برادرم تماس گرفتن و شروع ب تهدید کردن ک یا میری عذر خواهی یا ما فلان فلانتون میکنیم..خلاصه من تا گفتم از پیاماکتون عکس میگیرم و ب عنوان تهدید شکایت میکنم شرو کرد فقط تماس گرفتن ..و دید از من عذرخواهی درنمیاد برادرش ب برادرم زنگ زد و تهدید پشت تهدید ک یا از اونجا میرید یا من میام ب سبک قوممون باشون برخورد میکنم و درشونو میکنمو و از اون محله میندازمشون بیرون..و آقای تهدید کننده خودشون سو سابقه دارن ب نظرتون این حکم زندان بهش میخوره؟

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

ووه چه ادمای خطرناکین

خاک تو سر عقده ایشون

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله فردا میرم شکایت میکنم..فقط میخوام مطمئن شم ک حکم حبس بهشون میدن؟

حکم تهدید بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، شامل حبس از یک ماه تا یک سال و یا شلاق تا ۷۴ ضربه است. اگر تهدید با هدف اخاذی یا درخواست وجه همراه باشد، مجازات تشدید می‌شود و ممکن است شامل حبس از دو ماه تا دو سال و شلاق تا ۷۴ ضربه باشد

اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦

ووه چه ادمای خطرناکینخاک تو سر عقده ایشون

بله دقیقا ی مش ادمای بی فرهنگن..متاسفانه شکایت کنیم عواقبش معلوم نی نکنیمم عواقب داره میگن حتما ترسیدن..ولی من شکایت میکنم چون شخص سابقه داره هر کاری ازش برمیاد

بله دقیقا ی مش ادمای بی فرهنگن..متاسفانه شکایت کنیم عواقبش معلوم نی نکنیمم عواقب داره میگن حتما ترسی ...

شکایت کن پدرش درار. ـ

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

حکم تهدید بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، شامل حبس از یک ماه تا یک سال و یا شلاق تا ۷۴ ضربه اس ...

نه مالی نبوده ولی منو تهدید کرده باید برید از اون محل یا میندازمتون بیرون یا ی بلایی سرتون میارم

چ گوه خوریا اصلا خودتونو ضعیف نگیرید در مقابلشون بگو ما بیدی نیستیم با باد شما بلرزیم هر گوهی میخای بخوری زودتر ببینم چند مرده حلاجین مگه هرتکه 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️