سلام دیروز با همسایه ی بحثی پیش اومد و امروز خواهرش و برادرش هر دو با مادرم و برادرم تماس گرفتن و شروع ب تهدید کردن ک یا میری عذر خواهی یا ما فلان فلانتون میکنیم..خلاصه من تا گفتم از پیاماکتون عکس میگیرم و ب عنوان تهدید شکایت میکنم شرو کرد فقط تماس گرفتن ..و دید از من عذرخواهی درنمیاد برادرش ب برادرم زنگ زد و تهدید پشت تهدید ک یا از اونجا میرید یا من میام ب سبک قوممون باشون برخورد میکنم و درشونو میکنمو و از اون محله میندازمشون بیرون..و آقای تهدید کننده خودشون سو سابقه دارن ب نظرتون این حکم زندان بهش میخوره؟
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.
حکم تهدید بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی، شامل حبس از یک ماه تا یک سال و یا شلاق تا ۷۴ ضربه است. اگر تهدید با هدف اخاذی یا درخواست وجه همراه باشد، مجازات تشدید میشود و ممکن است شامل حبس از دو ماه تا دو سال و شلاق تا ۷۴ ضربه باشد
اگه توی دنیا قرار بود یه چیز باشم دوست دارم مهربون باشم🥰🦦
بله دقیقا ی مش ادمای بی فرهنگن..متاسفانه شکایت کنیم عواقبش معلوم نی نکنیمم عواقب داره میگن حتما ترسیدن..ولی من شکایت میکنم چون شخص سابقه داره هر کاری ازش برمیاد
بله دقیقا ی مش ادمای بی فرهنگن..متاسفانه شکایت کنیم عواقبش معلوم نی نکنیمم عواقب داره میگن حتما ترسی ...
شکایت کن پدرش درار. ـ
خب چجوری بگم، پوستهی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.