2777
2789
عنوان

کات کردم

97 بازدید | 11 پست

با پسری که هم پولدار بود هم خوش قیافه فقط مغرور و زیاده خواه بود دوست بودم به صورت مجازی چندبار بهم گفت بیا همو ببینیم من نرفتم بعد معلوم بود دنبال یه داف پولداره نقطه مقابل من که هم زشتم هم خانواده ام فقیرن من واسه اینکه بیشتر وابسته اش نشم و کمتر ضربه بخورم یه دعوا الکی راه انداختم و کات و تموم راحت چت رو دو طرفه پاک کرد و رفت 😔 حالا من موندم و یه دل شکسته بهش عادت کرده بودم بهم محبت میکرد ذوق میکردم ولی حالا دیگه نیست دلم میخواد بمیرم چرا اینقدر بدبختم چرا اینقدر تنهام 😔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب یکی وابسته شدی عادت کردی ک تورو برا خودت نمیخاست حالا میگی داری میمیری؟؟؟؟؟ اونوق چرا باید ب خد ...

بحثم فقط اون نیست هیچکس ازم خوشش نمیاد تنهام 😔