2777
2789
عنوان

خانم ها بیایین عروس هلندی

110 بازدید | 25 پست

عذر میخوام سه باره تاپیک زدم الان شب دامپزشک نیست...

تروخدا تا آخر بخونید...

گفتم سوالی بپرسم 

عذر میخوام🦋🌼

نگرانم...

دو تاپیک قبلی بخونین خلاصه بگم تو روغن افتاد مجبور شدیم چند باره شستشو بدیم جا گرم و تاریک گذاشتیم و روز بعد گذاشتیم جلو خورشید(الان پر هاش بهم ریخته چرب نیست که گفتن به مرور زمان بهتر میشه...)

عفونت نکنه؟

که بردم دامپزشک قطره مولتی ویتامین استرس و غیره داد 

که با سرنگ دادیم حالت تشنج گرفت حالت مردن داشت افتاد تکون میخورد 

که خواهرم آب به خوردش داد که وارد دماغ و چشم هاش شد ولی بهتر شد(میترسم سرما بخوره عفونت و التهاب بگیره چکار کنم؟)...

چشماش بسته بود خودش تکون میداد که کمی خوابید باهاش بازی کردم....

الان غذا خورد سوت زد خودش تمیز کرد 

از آبی که قطره ریختم خورد...

دوبار مدفوع کرد اسهال نیست طبیعیه...

راه رفتن و پرواز اوکیه..

ولی آروم شده که طبیعیه استرس گرفته الان پتو زدم دورش گرم و تاریک باشه...

گلاب برای کاهش استرس دور و اطراف قفس اسپری زدم....

ولی الان عطسه داره ولی ترشح دماغ نداره...

سرما نخوره؟

برای کاهش استرس چکار کنم؟

فردا بدتر نشه؟

فردا زبانم لال فلج و غیره نشه...

برای پیشگیری چکار کنم؟

آخه آدم میذاره تو افتاب گرمازده شده واقعا ک

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پتونپیج دمارو ن گرم بزار ت سر

درخواست دوستی بهم ندید چون نمیتونم قبول کنم ،تو تاپیکای حس ششم تگم نکنید چون به سوالی جواب نمیدم، اینهمه جواب دادم به حد کافی ،اینهمه وقت گذاشتم به حد کافی دیگ کافیه بقول دکتر انوشه خیلی خوب این مرحلهاز عاقل شدن رو توصیف میکنه🧠👌🏻'مدت هاست که از آدم‌های سمی فاصله گرفتم!سمی از نظر من یعنی؛دروغگو، نمک نشناس، بی‌معرفت،دورو، پرحاشیه و ‌...' نمیدونم شاید عاقل شدم یه نصیحت هم کنم به کسی زیاد محبت نکنید وقت  نذارید  تهش میشید مثل من مهربون با قلب شکسته دل خوش بودم میام این سایت دوست خوب پیدا میکنم ،اما باور کنید  آدم دورو  مجازی و واقعی نداره اما درسته شاید دو سه تا دوست خوب هنوز دارم اینجا که دوسشون دارم راستی  آدم مهربون خیلی کم پیدا میشه هوا همو داشته باشیم خدا به دلهامون  نگا میکنه تو نیکی کن در دجله انداز دلتون  نگیره از کسی ما خدا رو داریم ، هر پنجشنبه و جمعه توسل میخونم بهم بگید شمارم دعا کنم الهی همه عاشقا به هم برسن  منم دعا کنید برسم به  پیمان 

ببین مشکلش یه طوریه که نمیتونم راهنماییت کنم راستش 

مواظبش باش مرتب چکش کن صبح ببرش پیش همون دامپزشک براش توضیح بده که چطوری شده 

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

خیلی از قفس نیارش بیرون ولی باهاش حرف بزن سبزیجلته نفید مثل کلم بروکلی و فلفل دلنه و کدو خورشتی خام بهش بده ساعته خوابشا بیشتر کن

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

نه دکتر گفت که پر هاش گرم شه...به مدت کوتاهی گذاشتم...نور مستقیم نذاشتم سرحال شد جیغ جیغ میکرد میخون ...

منم مرغ عشقم اینجوری شد 

به تغدیش برس خوب میشه

مولتی ویتانین یا هرنوع قطره ی تقویتی که خواستی بهش بدی بریز توی آبش مواظب باش توی دهنش نریزی چون ممکنه وارد مری یا ریه ش بشه

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

راسی چحوری افتاد توی روغن...گناه داره بچه افسرده شده

شما یک سرپرست نالایق هستید بمیرم برای اون زبون بسته که گیر شما افتاده

درسته...بمیرم برا اون پرنده

راسی چحوری افتاد توی روغن...گناه داره بچه افسرده شده

خیلی شیطونه روغن تو قابلمه رفته حموم کنه...

همین الان با این شرایط که من دارم گریه میکنم...

میخونه سوت میزنه😁

من دارم دیوونه میشم...

شما یک سرپرست نالایق هستید بمیرم برای اون زبون بسته که گیر شما افتاده

خانم متوجه حرفتون هستین!؟

تو همچین شرایطی همچین گفته ایی درسته؟

مراقب حرف ها تون باشین مراقب گفته ها تون باشین 

با همین گفته های بی درک تون که به جای راهنمایی زخم زبون میزنین دل میشکونه....