بعد شوهرم داشت میگف کی زن ذلیل هست . بعد ب برادراش گف کی توی فامیل اصلا به حرف زنش گوش نمیده برادراش هم گفتن تو . شوهرم خودش با افتخار پرسید . خیلی دلم شکست که طوری رفتار کرد که به همه بفهمونه به حرف زتش نیس .
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
داماد ما هم اینجوری فک میکنه آخرم حرف خواارمو گوش میده اما انقد گفته همه میگن بیچاره زنش
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
اره واقعا به حرفم نیست همیشه میگه من حاصرم بخحث و دعوا بشه اما به حرف تو نباشم
حفظ اقتدار و شکوه تامین انجام بده ببین میکنه یا نه
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
خواهرم خیلی ساده است ولی اونم فک می کنه شوهرش نمیکنه ولی با ذکر مثال بهش میگم بابا این فقط ادعا داره
اما من واقعا محبتی نمیبینم ازش . دلم محبت میخواد انگار کمبود محبت دارم شوهرم تا خونه هس همش سرش تو ...
ببین من اصلا خوشم نمیاد این بحث و اینجا باز کنم یه مشت فمینیست بی سواد با سواد نمیگما بی سواد گارد میگیرن ولی طبق نظر استادم این یه چرخه است که شروع کننده اش باید حفظ اقتدار مرد باشه الحمدالله خودم نتیجه گرفتم ولی باز خود دانید اونایی که بخوان کمک می کنم بعدش که مرد شکوه تامین دید محبت میککنه