2777
2789

هر دختری که بشینه گوشه خونه و آفتاب مهتاب ندیده باشه یه پسر کارنابلد خنگ و زشت گیرش میاد

هر دختریم پایه و لوند و خوشگل باشه بهترینا گیرش میاد

این وسطم خونواده ما فقط امل بار آورد

من که یه شوهر لاغر و ضعیف گیرم اومد

خواهرمم فقط پسرای شهرستانی میان سمتش چون اصلن تو دانشگاشون تو ارشد پسر تهرانی خیلی کمه،پدر منم اصلا دختر به شهر دیگه نمیده و میگه باید دختر با همشهریش ازدواج کنه که از نظر فرهنگی مشکل درست نشه.

واقعن که راست میگن بخت دخترای یه خونواده عین هم میشه.خونواده ای که دخترشو لوند و مخ زن بار نیاره تهش همینه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا فکر میکنید دخترای لوند و خوش ادا ادمای بدی هستن؟ صرفا یه سواله میخوام بدونم ته ذهنتون تفکرتون اینه؟

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

من هرچی جند ه تر دیدم خوشبختن

هرچی ساده و بدبخت که یه شوهر خیانتکار خسیس و کثیف نصیبش شده

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد وگر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سوزد💔

حالا با لوند بودن لازم نیست حتما خیابونی بود ک😂😂

خیلیا رفتارشون زنانه تر و لوند تر و لوس تره

منم نمیدونم شما کدوم شهری چقدر با تهران فاصله داری

ولی پدرتون در رابطه با خواهرتون اشتباه نمیکنه

اگر واقعا اختلاف فرهنگی باشه

دهن ادم سرویس میشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥