2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من4ساله پاکم😁

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
من یه هفته پاکم ولی دلم خیلی میکشهجالبیش اینکه حس میکنم شکمم بزرگتر شده🤔

میگن کسایی که تنبلی تخمدان دارن هم خیلی بهتر میشه شرایطشون 

شاید به خاطر چیز دیگه باشه بزرگ شدن شکمتون

اولش واقعا خیلی سخته 

ایول خیلی خوبه دمت گرم بابت همتت واقعا باید سخت باشهتاثیری داره؟احساس بهتری داری؟

فدات عزیزم

بله کاهش وزن عالی

رفع تیرگی های بدن مثل زیرچشم و گردن و... 

خیلی پوستم روشن شده. حس سالمتری دارم 

نازه خودم قنادم دیگه ببین چقدر سخته

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
میگن کسایی که تنبلی تخمدان دارن هم خیلی بهتر میشه شرایطشون شاید به خاطر چیز دیگه باشه بزرگ شدن شکمتو ...

دقیقا دلیل ترک من تنبلی تخمدان بود که نمیزاشت باردلر بشم 

دقیقا6ماه بعد ترک قندوشکر باردار شدم و وقتی سونو رفتم دکتر گفت اثری از تنبلی نیست

فدات عزیزمبله کاهش وزن عالیرفع تیرگی های بدن مثل زیرچشم و گردن و... خیلی پوستم روشن شده. حس سالمتری ...

او ایول شما واقعا اراده داشتی

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

او ایول شما واقعا اراده داشتی

ممنونم عزیزم ❤

دقیقا دلیل ترک من تنبلی تخمدان بود که نمیزاشت باردلر بشم دقیقا6ماه بعد ترک قندوشکر باردار شدم و وقتی ...

واقعا ؟؟؟؟منم باردار نمیشم یعنی با ترک قند میتونم حامله بشم ؟

اهای تو، تویی که غصه میخوری قدر سلامتی تو بدون

میگن کسایی که تنبلی تخمدان دارن هم خیلی بهتر میشه شرایطشون شاید به خاطر چیز دیگه باشه بزرگ شدن شکمتو ...

تنبلی تخمدان تنها راهش حذف شیرینی و ترشی هس

حالا از این مورد که بگذریم من اگزمای شدید داشتم تو این دوهفته که هله هوله ترک کردم اگزما هم نزدم

اگه بدونم واقعا رو اگزما تاثیر داره دیگه دورش نمیرم

اگه خدا کمک کنه واسه بچم هم تغذیه میخوام فقط سبزی و میوه بذارم شده برگ اسفناج بدم بخوره دیگه دور و بر هله هوله نمیریم🙏

واقعا ؟؟؟؟منم باردار نمیشم یعنی با ترک قند میتونم حامله بشم ؟

من امتحان کردم و شد

البته من تنبلی تخمدان داشتم و قندوشکرو ترککردم  شیره انگور و خرما وکشمش رو جایگزین کردم 

کنجد هم عالیه زیاد مصرف میکردم و روزانه پیاده روی داشتم داخل خونع

دقیق سر6ماه باردار شدم قبلش 2سال درگیر بودم که باردار بشم