2777
2789

سلام. نماز نمیخونه بهانه هم دست دیگرون میده میگه ولش خدا میبخشه تو فقط حق الناس نکن. اتفاقا برخی از اینا زیر حق الناس هم زاییدن ولی حق الناس ها رو کامل تشخیص نمیدن.

ببین چه کردی که نماز تو رو ترک کرده، فکر میکنی تو نماز رو ترک کردی؟؟؟؟

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

والا نه من نه همسرم نماز نمیخونیم

یه ریال پول حرام نیومده تو زندگیمون

یه عالمه کار خیر میکنیم و خدا واقعا عاشق ماست

همیییییشه هرچی خواستیم خدا بهمون داده

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل دوتا تاپیکتون در مورد این موضوع رو متوجه نمیشم!!؟؟

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

والا نه من نه همسرم نماز نمیخونیمیه ریال پول حرام نیومده تو زندگیمونیه عالمه کار خیر میکنیم و خدا وا ...

مراقب فریب شیطان باشین. ببخشید خدا رو شکر من هم نماز میخونم هم خمس میدم هم روزه میگیرم. عمخوار مردم غزه هستم. در داخل هم از دستم بر بیاد کمک میکنم و کار خیر انجام میدم. الحمدلله از زندگیم راضی ام و خدا و اهل بیت دستمو گرفتن. اما بر خلاف شما خودمو شرمنده خدا میدونم و بابت برخی کم کاری هام گاها استغفار میکنم.

حال تو بخوان حدیث مفصل از این مجمل. ببین فرق من با شما و همسرتون چقدره؟ ببین چرا نماز شما رو ترک کرده؟ هواست باشه شیطان گاهی با خوبیهات گولت نزنه

هسته ای، موشکی، خلیج تا ابد فارس، رهبران شجاع: سید علی خامنه ای، بدرالدین الحوثی، سیدحسن نصرالله، یحیی ابراهیم سنوار

مراقب فریب شیطان باشین. ببخشید خدا رو شکر من هم نماز میخونم هم خمس میدم هم روزه میگیرم. عمخوار مردم ...

چه ربطی داره؟

به غزه کمک میکنم اگر شد داخل ایران هم کمک میکنم؟

همین جمله خودش یه دنیا بحث و حرف داره

چیشد فکر کردی برتری خاصی نسبت به من داری صرفا چون نماز میخونی؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
والا نه من نه همسرم نماز نمیخونیمیه ریال پول حرام نیومده تو زندگیمونیه عالمه کار خیر میکنیم و خدا وا ...

وقتی امر خدا رو که حدود ۸۰ بار کلمه صلاة اومده راحت میزارید کنار و حتی در ملا عام اعلام میکنی خودش گناه روی گناه هست.

نماز واجبه. ترک واجب معصیت  هست.

دوستانه میگم ببین چی شده در ۲۴ سالت شبانه روز اون ۲۵ دقیقه وقت نماز رو حاضر نیستی برای الله خرج کنی.

ان ربک لب المرصاد: خدا در کمینگاه حضور داره.

خیلیا مثل شما خوبی میکنن ولی مراقب باش اینا گولت نزنه. حق الله و حق الناس رو باهم انجام بده و معروف نباش. حتی منت خدا رو رو گردنت ببین که این همه توفیق  داده که کار توب کنی و نماز بخونی.

آره این درسته. اونکه گفتی ناقصه. 

دلیل دوتا تاپیکتون در مورد این موضوع رو متوجه نمیشم!!؟؟

میگم بهتون ....

در منزل بودم. با خیلیا حول این مورد مهم بحث داشتم. تاپیک زدم خدا رو شکر و نشر و یادآوری احکام کردم. مطالبی یادم رفت درتاریکی قبلی در تاپیک جدید آوردم

اینم حکمت دو تاپیک پیاپی با یه مظمون

چه ربطی داره؟به غزه کمک میکنم اگر شد داخل ایران هم کمک میکنم؟همین جمله خودش یه دنیا بحث و حرف دارهچی ...

نه اصلا صحبت برتری جویی نیست. احساس کردم از گفته هاتون چون اوضاع بر فق مرادتون هست دچار اشتباه عجیبی شدین (یعنی فکر میکنین نماز خوندن مهم نیست چون بقیه کارهای خیر و انجام میدین و زندگیتون ok هست). خواستم بگم منم خدا رو شکر کار خیر میکنم نمازمم میخونم ولی بجای لینکه احساس کنم خدا عاشقمه... احساس میکنم با تمام اینا بازم دارم کم میزارم و باید بهتر برای الله تلاش کنم. مثلا باید نمازهام رو با توجه کامل بخونم و ....

ببین این نگاه کجا ؟ نگاه شما کجا؟ 

نماز واجب هست یعنی فرمان الله هست. چطور سرپیچی میکنید و حس خوبی دارزد؟ اتفاقا بابت نمازهای نخونده باید احساس گناه کنید چرا که نماز واجب هست و ترک واجب گناهه.

من نمیگم از شما بهترم. شما خوب هستین. فقط با نوع نگاه شما به دستور خدا مشکل دارم.

خود بی نمازی عصیان هست. اعلام عمومی بی نمازی در اینجا، ممکنه سبب عادی انگاری این غفلت بزرگ بشه نزد برخی و این خودشم مشکوک به گناه بعدی هست.

برعکسه عنوان تاپیکت

دقت بفرمایین، تمام حق الناس ها ، حق الله هم هست. مگر میشه کسی به ناحق بندا ای رو آزرده خاطر کنه و خدا ناراحت نشه؟

من لایشکر المخلوق لایشکر الخالقکسی که مخلوق را سپاس نگوید خالق راسپاس نگفته

بله این واس وقتیه که کسی خدمتی بهت کرد شما هم تشکر کنی. وگرنه اصلا و ابدا ربطی به ساقط شدن نماز از گردن بندگان نداره ، اصلا......

ببخشید من در رانندگی هم وقتی ببینم کسی واسم نگه داشته یا راه میده معمولا به یه بوق و یا حرکت دست ازش تشکر میکنم و یقین دارم حال خوش و انرژی مثبت میگیره از قدرشناسی من.