2777
2789

با این شرایط تصمیمم به طلاق درسته؟

چقدر ممکنه پشیمان بشم و وسط راه کم بیارم؟؟

من حدود۱۳سال زندگی‌مشترک دارم بدون بچه و ۳۶سالمه

از سالهای اول ازدواجمون فکر طلاق افتادم بدلیل بدخلقی شوهرم

اما میترسیدم از طلاق

خلاصه با گذشت زمان نا امیدتر شدم روز بروز تو‌اون زندگی

و فکر طلاق پررنگ تر.جوری که کاملا افسرده شده بودم.

حدود هشت ماه پیش به بهانه شغل اومدم شهرستان خونه پدرم..تا خودمو برای طلاق آماده کنم و به شوهرم گفتم بعد چند ماه انتقالی میگیرم برای شهر خودمون و‌میام پیشت

این مدت تردیدم برطرف شد و الان اصلاااا‌دلم نمیخواد برگردم

شوهرم منتظره به زودی برم پیشش و انتقالی بگیرم

اما اصلا دلم نمیخواد برم خونه

حتی عید که رفتم خونه سر اینکه پول برای مبل خریدن خواست . من گفتم ندارم،دعوا کرد شدید و منو کتک زد...ولی با این حال من ادامه دادم

الان از نظر حسی دیگه دلم براش نمیره

دلم برای خونه و شوهرم تنگ نمیشه

به خونه پدرم عادت کردم و پدرم مادرم برای طلاق بهم. حق میدن اما خب آدمهای پولدار و دست و‌پا داری نیستن در واقع تو این راه تنهام و باید از وکیل برای کارهام کمک بگیرم.

حمایت مالی از خانوادم ندارم اما کمی پس انداز برای رهن خونه دارم که بتونم یه آپارتمان کوچک رهن کنم....

حدود۱۵تومان حقوق دارم

تنها چیزی که نمیدونم شاید درآینده ممکنه دچار پشیمانیم کنه اینه که بچه ندارم  و دیگه نتونم به کسی اعتماد کنم و تا آخر عمر تنها بمونم....

با این شرایط بنظرتون تصمیم به اینکه نخوام برگردم شهر شوهرم و برای طلاق اقدام کنم،تصمیم درستیه؟ممکنه پشیمان بشم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم پشیمان نمیشی مردیک میزنه تورو چه پشیمانی

مطمئنم که خیلی ادیت شدم

اما اینقدر که میبینم مردهای دیگه خیانت میکنن اعتیاد دارن الکلی هستن رفیق باز...حس میکنم دلایلم کافی نیست

شوهرم نه معتاده نه رفیق باز 

اما بد اخلاقه و خود رای

اتفاقا داری برعکس میگی گلم تنها دلیلی که می‌تونه تو رو مسمم‌کنه واسه طلاق اینکه بچه نداری چقدر خانومای که چه زجرای تحمل می‌کنن‌بخاطز بچه نمیتونن‌ جدا بشن 

جدا شو هر موقع دلت هوای بچه کرد برو خانه آرمان چند ساعت با بچه های اونجا باش کیف کن

شما تجربه طلاق داشتید؟میترسم حالم خوب نشه هیچوقت

من بچه دارم عزیزم وگرنه یک لحظه ام نمیمیوندم هر چی باشه از شرایط الآنم بهتر ولی پسرم دستمو بسته تاپیکای قبلم‌کفتم تو چه برزخیم

من تجربه ی طلاق دارم چیز زیاد خوبی نیست بیشتر فکر کن شایدم تو عادت به شهر خودتون داری دنبال بهانه ایی

حالا چرا بچه دار نشدین علتش؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

شما تجربه طلاق داشتید؟میترسم حالم خوب نشه هیچوقت

عزیزم چکار کردین؟ منم ۳۵ سالمه بچه نداریم و شوهرم به خاطر بچه هر روز باهام دعوا داره...منم به خاطر ژن بیماری ارثی که شوهرم داره بچه نمیارم...موندم دو راهی...مستقلم هستم ولی فکر اینکه دوباره از صفر شروع کنم خیلی سخته...شوهرم هیچ مشکل دیگه ای نداره ولی همش میگه بچه میخوام منم از ترس مریض شدن بچه روح و روانمو از دست دادم