2777
2789
عنوان

شوهرم امسال هفتصد ب من خرجی داده

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 124 پست
مرد رو خرج نندازی نمیره دنبال پول و کارلیست بلند و بالا بده دستش مجبور میشه پول تو خرجی خودته خرج بچ ...

بدبختی همینه 

متوجه نمیشه 

پول من باید جدا باشه 

پارسال هفته ای یک وچهارصد میزد باهمون باید یک هفته صفرتاصد خونه وبچه هارو میرسوندم 

تاپیکش  هم هست بین تاپیکام 

امسال  بعد گذشت سه ماه اینجوری داره خرجی میده 

گفتنی هم داد میزنه ندارم فلانه بهمانه 

هرچقدر میگم بابا خرجی من باید جدا باشه شاید من مثلا لباس زیر بخوام وسایل بخوام 

اون فکر میکنه من یه رباطم نیاز ب هیچی ندارم فقطباید بشورم بپزم بسابم بچه ها صفر تا صد بااین پول کم تغذیه اشونو برسونم .حالا اگر من مثل بقیه زنها میخواستم برم ژل بزنم عمل کنم چی 

میگه من اون زنو قبول نمیکنم طلاق میدم

دردم همینه من باهمه چی میسازم اون ناشکره نفهمه

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

چرا نمیری سرکار ؟

رفتم زانوم آسیب دید نتونستم الانم درد دارم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به پدر مادرش بگید

پدر مادرش طلبکارن

فقط میگن پسر بیاره یخچال پر کنه برای مادرش 

اگر داشت چرا که نه 

انقدر پیششون گفتم انگار ن انگار تازه ما رو گذاشتن کنار که چرا پول بهشون نمیده 

بابا نداره ک بده 

اونا از این بدتر فهم ودرک صفر

خیلی مبهم حرف میزنی اسیفرقه بین مردی که تلاش کرده و نشده با مردی که تنبل و تن پروری کردهاول تکلیف ای ...

تن پرور نیست .اتفاقا ۷ صبح میره ۱۰ شب میاد 

البته ب جز وقتایی که کارش  می‌خوابه 

شاید خوب توضیح ندادم 

ببین ۳۰ سال تو شغلیه که هیچ پیشرفتی نکرده فقط روزشو شب میکنه بخاطر حقوق بخور نمیر 

بمنم اوایل میگفت درست میشه الانم میگه بساز .شوهرم یه مرد ترسو و بی دست وپا .اصلا اهل ریسک نیست اهل پیشرفت نیست اهل تغییر شغل نیست 

راضیه ما اذیت بشیم ولی نره شغل دیگه

شوهر خوبی بوده ک اسی ۳تا بچه ازش اوردهبابای خوبی بوده مهربوم بوده حوصله بچه داشتهحالا یکی دو ماه تنب ...

شوهر خوبی نبوده 

من احمق زیادی زن زندگی بودم چسبیدم ب زندگی گفتم درست میشه 

اگر این استدلال درست بود ک الان تو دادگاه ها هیچکی با سه تا بچه طلاق نمی‌گرفت 

اتفاقا اشتباه من این بوده ک چسبیدم ب زندگی وبچه داری  

یه دفعه دیدم ۱۵ سال گذشت و این مرد تو کار تن پرور نیست بی دست وپاست بی عرضه ست 

فقط بلده بگه درست میشه بساز بسوز همینکه هست تو زمان صدسال قبل گیر  کرده

خب یدونه اوردی دیدی تو خرجش موندین چی شد که بعد ۱۵سال الانم نوزاد داری؟

سر اولی  و دومی تو خرج نموندیم حقوقش کم بود ولی میرسوند 

همش میگفت درست میشه میخوام فلان پیشرفتو بکنم 

بهمان کنم 

بعد ۱۵سال تازه داره اقرار  میکنه ک نمیتونه و گول زده منو این منو می سوزونه 

درسته عزیزم ناراحت نشو نینیسایت همینجوریه میای درد و دل کنی بدتر عصبی میکنن باید خود خوری کنی انشا ا ...

فداتشم 

با حرفات چقدر آرومم کردی 

از ته دلم برات دعا میکنم هیچ وقت ب جایی نرسی ک زخم زبون بشنوی 

خدا برات بهترین هارو بسازه

درسته عزیزم ناراحت نشو نینیسایت همینجوریه میای درد و دل کنی بدتر عصبی میکنن باید خود خوری کنی انشا ا ...

دردم همینه زبون حالیش نیست 

بخدا فقط دردم همینه 

نمیره ی کار دیگه یا شغلشو گسترش نمیده ب این حقوق کم راضیه 

بخدا بچه هام هزار تا دردومرض گرفتن بخاطر تغذیه ی بد 

حالیش نیست میگه مگه ماها با چی بزرگ شدیم 

داد میزنه بزن بگو غلط کردی از کجا بیارم خرج اینا برم از مرد غریبه بگیرم من شوهرم پول نده هرچند زیاد ...

دردم همینه هیچ جوره نمی‌فهمه 

غصه نخورعزیزم انشاالله مشکلت حل شه و برکت بیاد زندگیت

خداازدهنت بشنوه ب حق این وقت اذان 

ممنون عزیزم 

دعام کن

پدر مادرش طلبکارنفقط میگن پسر بیاره یخچال پر کنه برای مادرش اگر داشت چرا که نه انقدر پیششون گفتم انگ ...

ببین همه مردها زرنگ نیستند هرمردی هرکسی یه جاش می لنگه 

بعضی زن ها زرنگ تر هستند 

شما ببین خودت می تونی کاری راه بندازی 

حتی روزی ده تا غذا بپز تو دیوار بفروش 

حداقل تورو ببینه شاید یه تکونی بخوره

خیلی همه چیز گرون شده 

به بچه هات نخود و عدس و کشک زیاد بده اینها گرون نیستند ولی دندان و استخوانشون و بنیه بچه را قوی می کنه 

قلم هم بپز مثل آبگوشتی و با آبش برنج درست کن 

ببین همه مردها زرنگ نیستند هرمردی هرکسی یه جاش می لنگه بعضی زن ها زرنگ تر هستند شما ببین خودت می تون ...

بیشتر نگران رشد بچه ها هستم 

ممنون از اینکه راهنمایی کردی 

براشون درست میکنم