2777
2789
عنوان

هزینه خرید وسایل بازار برای داماد چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 46 پست

ما پارسال کت و شلوار و کفش و کمربند شد ۱۶ میلیون مثلا کفشش و کمربندش چرم طبیعی گرفتیم براش 

چمدون ۲و خرده ایی 

ی ۳۵ میلیون هم خرید لباس و لوازم ارایشی و ریش تراش و کفش اسپورت و دمپایی و کافشن و ست پیراهن شلوار 

جین لباس زیر و جین جوراب و جین رکابی 

لباس خونگی کامل 

حوله و سشوار و ... شد تقریبا ۵۰ و خرده ایی شد کلا همه خریدای چمدونش

برای شوهر من یه کت و‌شلوار خریدیم با پیرهن و‌کمربند ۲۰ تومن 

کفش ۴ تومن 

وسایل برقیش ریش تراش.موزن بینی.سشوار شد نزدیک ۵ تومن 

چمدون و وسایل بهداشتی شد ۵ تومن 

لباس زیر و ابن خرت و پرت ها هم حدود ۲ تومن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کت و شلوار و بلوز کمربند و کفش و لباس زیر و وسایل شخصی و بهداشتی و حالا چه میدونم یه سشوار و تافت و ژل چقدر میشه ؟ بعلاوه یه دست لباس خونگی و یه بلوز شلوار ،،، ما اینا رو میخریم و چمدون و تمام

درود بهت.ببین گلم خیلی چیزها رو میتونی نخرید مثلا شما تو خونه پدرتون برای خودتون سشوار دارید همونو ببرید دیگه نیاز به خرید دوباره نیست.همینطور همسرتون اگه ریش تراش و چیزای دیگه داره همون رو ببرید .پولش رو میتونید برای خودتون طلا بخرید پس انداز بشه.

این روند باید دو طرفه باشه.مثلا شما اپیلیدی داری دیگه اونو نمی‌خری .

ینی برا دوماد علاوه بر جهیزیه وسایل شخصی میخرید؟

من حلقه نگرفتم واسش .اما حلقه ی خودمو ، خودم خریدم 

کلا ما هیچ رسم و رسومی رو رعایت نکردیم جز خاستگاری .بقیه رو خودمون پیش رفتیم 😊 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من حلقه نگرفتم واسش .اما حلقه ی خودمو ، خودم خریدم کلا ما هیچ رسم و رسومی رو رعایت نکردیم جز خاستگار ...

دقیقا منم همینطور همسرم گفت من طلا بنداز نیستم گفتم نمیشه که گفت چرا که نه رفتیم نقره خریدیم.ماهم رسم و رسوم رو دنبال نکردیم اتفاقا راحتم بودیم.

بعدا الگوی خیلیا شدیم

چه خبره ۵۰ میلیون؟؟؟

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

اره بابا میشه 

چمدون ۱۰ تومنه 

کت شلوار ۱۵ تا۲۰

اسپری و ریش تراش و لباس خونگی و.. با ۲۰ جمع میشع

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚