2777
2789

سلام خانوماباردار نیستم ولی با فشار نوک سینم یه قطره شیرمانند میاد و سینه هام بزرگ شدن تقریبا ۱۵روزه اینطوری شده تقریبا هم یه ساله بچم سقط شد. بیایید بگید علتش چیه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالن پرولاکتینت رفته بالا

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

احتمالا پرولاکتینت بالاس آزمایش هورمون بده برو دکتر غدد

دکترم آزمایش هورمون برام نوشته این آزمایشو دادم تقریبا نه ماه پیش هیچی نگفت

چرا یهو اینطوری شدم خیلی میترسم 

دکترم آزمایش هورمون برام نوشته این آزمایشو دادم تقریبا نه ماه پیش هیچی نگفتچرا یهو اینطوری شدم خیلی ...

نترس عزیزم شاید بگه سونو بدی حتما برو دکتر پشت گوش نندازی 

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...                  

عزیزم اگه این هورمون بره بالا خطرناکه؟

بله عزیزم به مرور کلی اختلال تو بدن و مخصوصا سیستم تولید مثل ایجاد میکنه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

[QUOTE=383986519]بله عزیزم به مرور کلی اختلال تو بدن و مخصوصا سیستم تولید مثل ایجاد میکنه.[/QUOTE🥲ت ...

نترس گل من

برو دکتر حل میشه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹