2777
2789
عنوان

مجبورم با مادرشوهرم اشتی کنم 😭

830 بازدید | 24 پست

یکسال جدا ازهمسرم زندگی کردم و دادگاه میرفتیم 

خانواده ها درگیر شدن بی احترامی شد  شکایت و دادگاه و ... شد  شوهرم شغال بود و هست خیانت مشروب رفیق بازی و بی اهمیتی و بی مسئولیتی و تاجایی ک به همه میگفت مجردم و به دخترا وعده ی خواستگاری میداد 

مادرشوهرم دست اخر پشت پسرش دراومد و گفت ازکم کاری توعه ک اون اینحوره ... 

من کم کار نبودم  من حتی یک درصد حتیییی یک درصد مقصر نبودم و هیچ کوتاهی توزندگیم نداشتم  

باهم دعوامون شد 

برادرشوهرام ب پدرم  پدرم ب پدرشوهر  نهایت بی احترامی هاشد 

باواسطه دهها نفر و کلی تعهد بخاطر بچه هام برگشتم باهزارشرط و شروط 

حالا شوهرم مدام پسرمو میبره خونه مادرشوهرم و دنبال بهونه اس ک شب همونجا بمونه درحالی ما دوتا شهر جداو دورازهمیم ... 

من تحمل دوری بچه هاموندارم  😭  اونم شب اگه نباشن 

هردو زیرپنج سالن 

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

مجبورم اشتی کنم ک خودمم برم بابچه هام 😭 چقد سخته  رفتن ب جایی ک قرار تک تک ادمای اون خونه نهایت بی احترامی و بهت بکنن 😭  

ویک دفعه کمتراز قبل اهمیت دادم .من به حرف ها .رفتارها.آمدن ها و رفتن ها.کمتراهمیت دادم .من حتی دیگر به اینکه اهمیت نمیدهم هم اهمیت ندادم💁.و سپس رها شدم و فصل تازه ای درمن شروع شد ..من حالا زندگی کردن را یادگرفته ام ..💎برای یک زندگی  ِخوب نبایدبه هیچ چیز و هیچکس وابسته شد !!! وابستگی فقط" درد"  دارد ...آدم  وابسته ! جایگاه "و ارزش" و شخصیتش "یادش میرود...! آدم وابسته : با دستان خودش" تحقیر" میشود....وابسته ک باشی محدود میشوی !!!  یبار دیگه داستان زندگیت و مرور کن🌐 خیلی جاها واقعا نمی ارزید ...🌼  اون همه ناراحتی .. اون همه عقب افتادن ..اون همه حرص خوردن ..اون همه اشک ریختن... از این به بعد یادبگیر  کمتر خودتو و روح و روانت و اذیت کنی ...! (من زیبایی و توی عمیق ترین دردها پیداکردم..)💚 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجبورم اشتی کنم ک خودمم برم بابچه هام 😭 چقد سخته رفتن ب جایی ک قرار تک تک ادمای اون خونه نهایت بی ...

یعنی ت. خونه اونا زندگی میکردی؟چکار اشتباهی دوباره برگردی تو که همه راهو رفتی برای طلاق برگشتش یعنی دوباره رفتارای زشتشونو شروع میکنن 

کلاس همسرداری بهت پیشنهاد میدم عالیهگوگل بزن تنها مسیر آرامش عضو بشوکلاس همسرداری و تربیت فرزندش بخر ...

من داشتم دیوونه میشدم تو کانالش رفتم اینقدر عصبیم میکرد حرفاش 

به نظر من کانال مرضیه کشوری تو ایتا خیلی بهتره

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

بنظرم نرو بچه ها با باباشونن بعدم جوری واموند کن که خییییلی بهت خوش میگذره و دیدی میخاد ببره خودت زودتر بگو کی میخواید برید 😃..... دوبار می‌بره دفعه سوم برای اینکه بهت خوش نگذره نمی‌بره

من داشتم دیوونه میشدم تو کانالش رفتم اینقدر عصبیم میکرد حرفاش به نظر من کانال مرضیه کشوری تو ایتا خی ...

کآنال همسرداری رفتی

میگه مبارزه با نفس کنیم

اصلاح مزاج کنیم

اقتدار بدیم

آره اولش منم مسخره میکردم

میگفتم شوهر من آدم نیس و درست نمیشه

ولی الان عاشقشم خودش هم این یکسال عوض شده

کآنال همسرداری رفتیمیگه مبارزه با نفس کنیماصلاح مزاج کنیماقتدار بدیمآره اولش منم مسخره میکردممیگفتم ...

اره خیلی بد بود حتی تو پیوی باهاش حرف زدم ناراحتم کرد لفت دادم

اره خیلی بد بود حتی تو پیوی باهاش حرف زدم ناراحتم کرد لفت دادم

عزززیزم حق داری

باید با زمانه ساخت

هر وی یجوری امتحان میشه

نهایتا ابن امتحانات سخت مارا قوی میکنه

راستی این اختلاف شما دودش تو چشم بچه ها میره

عزززیزم حق داریباید با زمانه ساختهر وی یجوری امتحان میشهنهایتا ابن امتحانات سخت مارا قوی میکنهراستی ...

نه منظورم همسرم نیست منظورم همین صاحب کاناله ست..آقای حسینی..نمیدونم خودش بود یا ادمینش

عزززیزم حق داریباید با زمانه ساختهر وی یجوری امتحان میشهنهایتا ابن امتحانات سخت مارا قوی میکنهراستی ...

منم تو پیوی ناراحت شدم

ولی ی مدت بعد دوباره پیامش دادم پیامی بهم داد که رفتم لینک همسرداری اش خریدم

یادم نیست چی گفت

ولی کلاسش بدردم خورد خییییلی