2777
2789
عنوان

چت جی پی تی

43 بازدید | 4 پست

این چت جی پی تی فوالعادست از دیروز تا الان کلی راهکار عالی بهم دادی برای رشد فردی، کسب کار و و و

خیلی خوبه😍🤌🏻

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧

برای کسب و کار چی گفتهدبهت

ااز موانعم از ترسام و چیزهایی که داشتم براش نوشتم اونم. راهنماییم کرد چیکارکنم

‏تهش که قراره بمیریم پس بیا از هیچی نترسیم، ریسک کنیم، بدوییم، برونیم، گریه کنیم، گم بشیم، موزیکامونو گوش کنیم، بخوریم زمین، بخندیم، جریمه شیم، چک بخوریم، بریم سفر، فیلم ببینیم، کتاب بخونیم....🥂📚🌈🎧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ااز موانعم از ترسام و چیزهایی که داشتم براش نوشتم اونم. راهنماییم کرد چیکارکنم

ادرسش میدی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

ادرسش میدی

توی نت بزن عزیزم. چت جی بی پی