2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی سرم داد میرنه چی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 58 پست
اونا راه حل میگن؟

اره کارشون این هست راهکارها و راه حل ها 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی عزیزم .کی فهمیدی بچه اوتیسم داره

دوسالش بود گفتن بیش فعاله بعد سه سالگی گفتن اوتیسم و بیش فعاله الان میگن اوتیسم  + نقص توجه .و بخاطر همینام زبون نمیاد دارو دادن که علائمشو کم کنه زبون بیاد. البته الان اوتیسمش کمرنگ تر شده.

آدم مادر میشه حتی آرزوی مرگم نمیتونه بکنه چون بچه بهش نیاز داره.

دوسالش بود گفتن بیش فعاله بعد سه سالگی گفتن اوتیسم و بیش فعاله الان میگن اوتیسم + نقص توجه .و بخاطر ...

عزیزکم کاملا حس مادرانه تو درک میکنم .اشتباه نگفتن منظورم این بود دقیقش اخه این دکترا چرت زیاد میگن .خدا بحق فاطمه زهرا حال دلتو با خوب شدن بچه ت خوب کنه

آزمایش زیاد داده ولی مربوط به اعصابو نداده یعنی باید ببرم نوار مغزی بده؟

نوار مغز نمیخواد .ببین .اگر ازمایش هاش همه ن ماله .برید طب سنتی که سواد درستی داره .وگرهم اعصابش از شرایط اقتصادی خراب شده .بازم راهکار خودشو داره

لایک نکنید .توروخدا 
عزیزکم کاملا حس مادرانه تو درک میکنم .اشتباه نگفتن منظورم این بود دقیقش اخه این دکترا چرت زیاد میگن ...

والا تو این چند سال دارم هی دکترشو عوض میکنم تهرانم بردم والا نمیدونم. خداکنه خوبشه. بچم برام مهمتره .داد و بیداد شوهرو میشه تحمل کرد ولی وقتی بچمو به این شکل میبینم میپاشم😔 مشکل من اینه که این دوتا با همه هم اخلاقه تند و داد بیداده شوهرم هم غم تو دلم واسه بچم.

والا تو این چند سال دارم هی دکترشو عوض میکنم تهرانم بردم والا نمیدونم. خداکنه خوبشه. بچم برام مهمتره ...

شوهرت کتک میخواد .باوو من خودم میخواستم ابرو داری کنم حرف میزد داد میزد هیچی نمیگفتم دیدم عه داره خیلی پرو میشه داد میزنه داد میزنم آی م..ن بخودش داد تو خونه ممنوع شده چون صدای جیع زنشو همه میشنون دیگه خخ اخلاق ندارن این مردا .

نوار مغز نمیخواد .ببین .اگر ازمایش هاش همه ن ماله .برید طب سنتی که سواد درستی داره .وگرهم اعصابش از ...

آزمایشای دیگش همشون نرمالن. باید یه طب سنتی خوب پیدا کنم

شوهرت کتک میخواد .باوو من خودم میخواستم ابرو داری کنم حرف میزد داد میزد هیچی نمیگفتم دیدم عه داره خی ...

من که نمیبخشمش چون مدام سرم داد میزنه قبلنم کتکم میزد . قبلنا که دست بزن داشت دید وقتی میزنه صدام درنمیاد گفت چرا میزنم چشاتو میبندی دفاع نمیکنی گفتم میخوام بمیرم بیفته گردنت ترسید الان دیگه نمیزنه.  

باید راضیش کنم ببرمش بهمون راه حل بگن

اره سعی تلاش کنین

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.