2777
2789
عنوان

دیت اول چی دیدین از طرف که کنسل شد

100 بازدید | 13 پست

حوصلم سر رفته یکم بگیم بخندیم

خودم دیدم پسره شبیه عکساش نبود قبلا دخترا نبودن الان پسرا تو عکس زاویه فک داشت با ته ریش از نزدیک دیدم خروسه

دو متر غبغب داره بوشم انگار سیر پیاز رنده کرده بود به بهونه دسشویی پیچوندم 

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

بو عرق میداد

سیر پیاز وقتی میخوای غذا بپزی بوش چجوریه اونجوری

تابستون بود بجای لباس تیره طوسی پوشیده بود زیر بغلش یا پشتش پره عرق بود

عیب کنندم که چرا دل به تو دادم باید اول به تو گفتن که چنین خوب چرایی من ندانستم از اول که تو بی مهرو وفایی🩵🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش سعی میکرد بحثو ببره به بوسه😑

یک عدد پاترهد می باشم❤⚡🧙‍♂️                     تاپیکهام با موضوع معرفی کتاب هستن📚💖               کسانی که تاپیکامو میخونن و علاقه دارن حتما لایک کنن❤                                                                    خوشبخت کسی است که به یکی از این دو چیز دسترسی دارد : یا کتاب های خوب📚 یا دوستانی که اهل کتاب باشند📚💞"ویکتور هوگو"

آبمیوه سفارش داد با قلیون چون قلیون نکشیدم آبمیوه ام برام نگرفت هیچی ! با اینکه دو تا آبمیوه برا خودش گرفته بود ..‌ 

و چون آرایش نداشتم انگار داشتی بهش فش میدادی کلا دنبال این بود دوست دخترش و به بقیه نشون بده و دختره خیلی آرایش کنه و ...

(:A__•~•__M:)
آبمیوه سفارش داد با قلیون چون قلیون نکشیدم آبمیوه ام برام نگرفت هیچی ! با اینکه دو تا آبمیوه برا خود ...

لابد یکیو میخواسته تو چشم همه باشه کات کردی باهاش؟

خیلی خوب بود. یه جنتلمن واقعی. تمام تلاشش می‌کرد یه ثانیه بهم بد نگذره. حیف صد حیف خانوادم جدامون کر ...

خوبه خاطره خوبی داری از دیت اولت

خوبه خاطره خوبی داری از دیت اولت

از دیت اول تا آخر همش خاطره ی خوبه. تو بگو سر سوزنی بدی دیده باشم. برام میوه پوست می‌کند میذاشت دهنم. پسته باز می‌کرد برام جونش برام در میرفت. یه بار اجازه نداد دست کنم جیبم یه شکلات واسه خودم بخرم میگفت وظیفه ی منه💔😭

لابد یکیو میخواسته تو چشم همه باشه کات کردی باهاش؟

اره بابا بعد من با صد نفر رفت تو رابطه با همشون ام عکس می‌گرفت میذاشت پروفایل همچین آدمایی ثبات ندارن بیشتر برای جلب توجه میرن تو رابطه خیلی بده واقعا فکر کن یارو عکستون و بزاره رو پروفایل ک فقط دوستاش بینین این دوست دختر داره😑😂

(:A__•~•__M:)
اره بابا بعد من با صد نفر رفت تو رابطه با همشون ام عکس می‌گرفت میذاشت پروفایل همچین آدمایی ثبات ندار ...

دوستاش هیچی بقیه مردا کسی که یکیو میخواد تا باهاش بره بالا و پلنگ باشه اصولا آدم خیلی چرتیه 

خوب کردی کات کردی

از دیت اول تا آخر همش خاطره ی خوبه. تو بگو سر سوزنی بدی دیده باشم. برام میوه پوست می‌کند میذاشت دهنم ...

چه پسره خوبی بوده چرا خانوادتون نزاشت؟