2777
2789

من خابم به شدت سبکه شوهرم رو تخت جا به جا شه من از خاب بیدار میشم دیگه هم خابم نمیبره 

اونم خیلی خابش سنگینه تا گوشیش ۲۸ بار زنگ نخوره بیدار نمیشه 

ساعت نه و نیم میره سر کار واسه اینکه بیدار شه از هفت صبح ده دیقه یبار زنگ میزاره منم از اولین زنگ بیدار میشم تاااااااااا اقا تشریف ببره 😑😑😑 

دیگه دارم روانی میشم خابم حساسه بد خاب شم اعصاب بهم میریزه چکار کنم😑😭

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر شبیه ما هستید ولی برعکس ما دقیقا 😂😂😂 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

چرا هفت نیم می‌زاره وقتی نه می‌ره

چون با یدونه زنگ بیدار نمیشه باید ۷۰۰ بار صدای گوشی در بیاد تا بیدار شه😑🤦🏻‍♀️

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
عزیزم کاری نمیشه کرداعصاب خودتو آروم کن که راحت بتونی بخوابی

دست خودم نیست که خابم خیلی حساسه مردم شوهراشونو هر روز با بوس و بغل میفرستن سر کار من انقد هر روز از دستش عصبانی میشم هر روز با دعوا میره سر کار

دست خودم نیست که خابم خیلی حساسه مردم شوهراشونو هر روز با بوس و بغل میفرستن سر کار من انقد هر روز از ...

مام همینطور 

دوقلو دارم ۱ سال و نیم

اعصاب نمونده واسم

اگه شوهرا خودشون هم درک کنن کمی‌.....