ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 406 عنوان قیافه پسر 94 بازدید | 10 پست با تجربه هایی که خودتون داشتین یا نزدیکانتون ، پسر تو مجازی با چه اخلاقایی خوشگل و یا زشت هستن . مجازی حرف میزنم عکسشو ندیدم و نمیخوام هم بگیرم و خیلی استرس دارم از این بابت. 1404/03/10 | 20:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1550 اونایی که رمانتیک هستن البته واقعی نه اونایی که تظاهر میکنن خودمم رمانتیکم و الا نه ماه منتظر یکی که قهره نمیموندم سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر
ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 406 چرا به خودت سخت میگیری ازش عکس بگیر میترسم حقیقتا😶
ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 406 اونایی که رمانتیک هستن البته واقعی نه اونایی که تظاهر میکنن خودمم رمانتیکم و الا نه ماه منتظر یکی که ... امیدوارم بهزودی آشتی کنه . پس پسرایی که تظاهر میکنن رمانتیک هستن خوشگلن،خوبه
yeدیوونهeعاشق عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 1550 امیدوارم بهزودی آشتی کنه . پس پسرایی که تظاهر میکنن رمانتیک هستن خوشگلن،خوبه گفتم تظاهر نه 😅 اونا واقعی رمانتیک هستن تعدادشونم کمه من یکی از دوستام رمانتیکه آرومه و زودرنج سه روز تعلیق بودم😅 این🌵همون عشق توعه برای خودم لباسش کردم و حالا تقدیمش میکنم به خودت 🪡یاد نی نی سایت محله قدیم کوچه دیوونه ها بخیر
ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 406 ای بابا🥲😂خب تهش که چی نمیخوای جدی بشه راست میگی باید بگیرم ازش 😶😅
ninja_cat مدیر استارتر عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 406 گفتم تظاهر نه 😅 اونا واقعی رمانتیک هستن تعدادشونم کمه من یکی از دوستام رمانتیکه آرومه و زودرنج آهااان فهمیدم ممنونم