2777
2789
راستش خالکوبی ندارم یه خود زنی کوچیک دارم اونم واسه ۱۷ سالگیم بوده الان ۳۰ سالمه تازه فهمیدم چه اشتب ...

نه بابا اصلا مانتو در نمیارن این چه تفکراتیه من دو ماه پیش رفتم عزیزم این چیزا نبود بهتره به فکر یادگیری و لذت از مسیرت باشی تا این چیزا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا اصلا مانتو در نمیارن این چه تفکراتیه من دو ماه پیش رفتم عزیزم این چیزا نبود بهتره به فکر یاد ...

وای خدا خیرت بده من الان هی پشت گوش ميندازم بخاطر دستم از بس توی گوگل و اینجا نوشته بودن دست رو نگاه میکنن فلان میکنن البته کار منم اشتباه بوده الان بعد از این همه مدت فهمیدم  

شما تازگی رفتین ؟دست رو نگاه نمیکنن ؟

من حدود یه ماه پیش رفتم برای تمدید گواهینامه ام 

فقط دوتا چشمم رو معاینه کرد بعد گفت دستات رو بیار جلو روی پنجه پا وایسا بعد گفت روی پاشنه وایسا بعدم بشین پاشو گفت و بعدشم دوتا گوشام رو نگاه کرد.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

نه والا . من رفتم طرف فقط چند جهت پرسید برای معاینه چشم ، گفت به سلامت . اصلا از این خبرا نبود 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

دروغه 

فقط چشم و میبینه ک لرزش دست داری یا نه

من نیکام،یه قناد🤍🍰بطور حرفه ایی وارد حرفه دسر و کیک پزی شدم اگه خواستید میتونم کمکتون کنم😄 جدیدا علاقه مند شدم به پزشکی و الان یه کنکوری پر استرسم و منتظرم کنکورم با موفقیت تموم شه و حرفه ایی تر کارم رو شروع کنم