2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه توروخدااينقدرزودنفرست مهدطفلك گناه داره خيلي زوده امتحاني يه هفته ببرش فك نميكنم اصلابمونه&nbs ...

چرا عزیزم با بچه های همسنش بازی میکنه اجتماعی میشه من میخوام روزی دو ساعت ببرمش خودمم پیشش باشم یکم بازی کنه طفلکا تو این خونه های آپارتمانی نمیتونن بازی کنن

چرا عزیزم با بچه های همسنش بازی میکنه اجتماعی میشه من میخوام روزی دو ساعت ببرمش خودمم پیشش باشم یکم ...

بخدا پسرم همش میگه بدو بدو کن باهام آدم خسته میشه اخه چقدر بازی

----»😊

ببرش به نظر من 

مهد عالیه از برای بچه

برای رشدش. شخصیت و استقلالش 

به زندگیش برنامه میده

با همسن و سالهاش بازی میکنه

کلا رشد میکنه از هر نظر

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.

دختر منم همینه بنده خدا طبقه پایینیمون گیر ما افتاده آدم هرچقدرم مراعات کنه بازم بچت دلش بازی های پر سر و صدا دوست داره

دخترم چهار ساله

پسرم یک سال و نیمه

دوتایی میرن مهد 

و به نظرم واقعا تاثیر خوبی داره

دخترم از دوسالگی رفت

پسرم از یک سال و دو ماهگی

خداست تنها مالک آسمانها و زمین ، هر چه بخواهد می آفریند و به هر که بخواهد دختر و به هر که خواهد پسر عطا می کند . یا در یک رحم دو فرزند پسر و دختر قرار می دهد و هر که را خواهدعقیم می گرداند . که او دانا و تواناست.
من واسه آنفلانزا اینا میترسم از بقیه بگیره به نظرتون وقتی مریض باشن بقیه بازم مهد میان؟

تنها بدیش همینه که از هم مریضی میگیرن خیلی پدر مادرها مراعات نمیکنن بچه ی مریضو میفرستن مهد بقیه رم مریض میکنه

اتفاقا یکی از شرایط لازم برای اینکه بچه رو مهد بزارید اینه که بتونه کامل صحبت کنه و اتفاقات رو براتون تعریف کنه . تا زمانیکه کامل حرف زدن رو یاد نگرفته به نظر من مهد یا هر جای دیگه تنها گذاشتنش صحیح نیست . شما چه میدونید اونجا با بچه چیکار میکنن؟ خودشم که نمیتونه براتون بگه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!