2777
2789
عنوان

خودشناسی

46 بازدید | 12 پست

شاید کلیشه ای به نظر برسه..

ولی شما چه راهکارایی رو سراغ دارین که خودمونو بهتر بشناسیم؟!

یا چه عادات خوبی توی زندگیتون دارید که باعث خوشحالی و موفقیتتون شده؟وچطور تونستین که این عادات رو توی زندگیتون بیارید؟

خودشناسی با عادت ها فرق داره،مثلا من عادت کردم یه تایمی از روز تو خونه ورزش کنم،به ژورنال نویسی عادت کردم،خودشناسی ،شناختن نقاط ضعف و قوته و اینکه چطور نقاط ضعفت رو کمرنگ کنی و نقاط قوتت رو بیشتر

خودشناسی با عادت ها فرق داره،مثلا من عادت کردم یه تایمی از روز تو خونه ورزش کنم،به ژورنال نویسی عادت ...

آره ولی باهم مرتبطن

من ژورنال نویسی رو انجام میدم خیلی خوبه ولی ورزشو هی ول میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره ولی باهم مرتبطنمن ژورنال نویسی رو انجام میدم خیلی خوبه ولی ورزشو هی ول میکنم

ورزش دو راه داره یا باشگاه بری یا تو خونه انجام بدی من گاهی باشگاه میرم حوصله باشگاه نداشته باشم تو خونه ولی باید انجام بدم

ورزش دو راه داره یا باشگاه بری یا تو خونه انجام بدی من گاهی باشگاه میرم حوصله باشگاه نداشته باشم تو ...

چه ورزشی انجام میدی؟

من دوست دارم یوگا رو هر روز انجام بدم ولی بعد یه مدت بیخیال میشم

بله

منم تهرانم،بعضی وقتا مثل خودت انگیزه مو از دست میدم ولی باز میرم سراغش به نظرم اگه دوست داری حتما باشگاه برو برای یوگا یه گروه هم هستن تو تهران،پیک نیک میذارن هر هفته تو پیک نیک یوگا یا مدیتیشن هم دارن اونجا هم پر از انرژی مثبته یه وقتایی کاردستی و نقاشی هم انجام میدن

منم تهرانم،بعضی وقتا مثل خودت انگیزه مو از دست میدم ولی باز میرم سراغش به نظرم اگه دوست داری حتما با ...

آخه من آدم درونگرایی هستم خیلی توی جمع راحت نیستم ترجیح میدم توی خونه ورزش کنم 

آخه من آدم درونگرایی هستم خیلی توی جمع راحت نیستم ترجیح میدم توی خونه ورزش کنم

پس همون تو خونه ورزش کن،ماهواره اگه دارین یه تایمی هر روز شبکه جم فیت یوگا داره ولی تایمش نمیدونم بذار ببینم چنده بهت بگم