2777
2789

استایل بد 

کلا تعجب یا حیرت بخاطر یکچیز بده معمولا مثلا لباس شیک و استایل خوب رو زل میزنن تعجب نمیکنن

یا جایی چیزی پاره بوده

یا صورت زیبا ظاهر زیبا هم با تعجب نگاه میکنن

یا قیافه ای خاص باشه با تعجب معمولا 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی فرهنگی 

هیچ وقت نباید به کسی زل زد یا متعجب نگاه کرد 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

... چند وقت پیش رفته بودم پیاده روی چند تا خانم با تعجب به قیافم نگاه کردن برام سوال بود که چرا اینا ...

منم دیدم یجوری نگا میکنن‌ حساس نشو

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
قیافم خوبه ولی جوری نیست که بقیه با تعجب نگاه کننخیلی ذهنم رو بهم ریخت نگاهشون...

خب شاید شبیه کسی بودی

یا چیز دیگه ای بوده

زیاد به دل نگیر خودت اذیت میشی

اینجوری باشه روزی ۲۰۰ نفر منو میبینن هی میگن چشاروووو . 

ولشون کن برات مهم نباشه

اضطراب