2777
2789
عنوان

اگر شوهرتون با زن برادرتون بهتون خیانت کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 48 پست

نه!

منم این مدلی دیدم ببخشید طرف هم زن و هم خواهر برادره رو جفتشو م..ی...ک..ر..د

طفلک برادره

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما دیگه کی هستین چجوری هم تو و داداشت میدونین انقدر بی خیالین بعد الان میگی رفت آمد کنیم یان

بابا زندگی من نیست من اصلا اردواج نکردم

یکی از افوام این اتفاق افتاده و برادر زنه نمیدونه زنش اینکارو کرده

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

همسایمون خیلی سالِ قبل دامادشون با عروسشون  در ارتباط بود . دخترشون که فهمید از داماد جدا شد و با زن داداششون  کلا قطع ارتباط شدن چون عروسشون  با داداشش خونه ی پدرِ پسره زندگی میکردن . عروسشون  میگف دروغه و چون دو تا بچه داشت و همه چی به اسم عروس خانوم بود عروسه شوهرشو ورداشت و بُرد جای دیگه اجاره کردن خونه .و جای دیگ خونه داشتن که به اسم عروس خانوم بود ... خلاصه بعد چند سال خبر اومد پسرشون سکته ی قلبی کرده و فوت شده و توو این مدت اون آقای داماد که زنش ازش جدا شده بودرفته بود از تهران شمال زندگی می‌کرد و این مدت بازم با زن داداشه در ارتباط بوده . خلاصه بعد مرگِ پسره زنش جم کرد رف شمال گف شوهرم وصیت کرده شمال دفنش کنن چون اصالتا شمالی بودن....