2777
2789
عنوان

اخه من باید چی بگم 😐

77 بازدید | 7 پست

مادربزرگ همسرم وقتی ما رو میبینه میگه به خود برسید خیلی لاغرید چرا حواستون به خودتون نیست چیزی بخورید 

حتی جلوی جمع که من اصلا خوشم نیومد 

رفته بودم خونشون شرینی تعارفم کرد یه دونه برداشتم کفت بکی دیگه بردار گفتم نمیخوام بعد ب همسرم گفت تو براش بردار گفت میگه نمیخواد بعد یه دفعه مادربزرگش در اومد گفت تو براش بردار من دهنش میکنم !

اخه شما بگید من باید چی بگم 

مادر بزرگها خودشونو مجاز به گفتن هر حرفی میدونن . تقریبا عمومیت داره و غیر قابل تغییر هم هست باید پذیرفت و خندید . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر بزرگها خودشونو مجاز به گفتن هر حرفی میدونن . تقریبا عمومیت داره و غیر قابل تغییر هم هست باید پذ ...

اخه فقط ب ما گیر میده و اون یکی نوشو میگه تا وقتی ازدواج کزدن چاق شدن شما چرا راغرید

مادربزرگ هاروش محبتشون اینه ،شمابه دل نگیر

ازهرچیزتعارف کردبرداریدوتشکرکنید.

اینکه میگه به خودتان برسیدهم نوعی ابرازعلاقه ونگرانیه ،منظورش اینه حواسم به شماهست 🥰

شمارفتارشون راجدی نگیریدفقط لبخندبزنیدوبگذرید.

مادربزرگ هاروش محبتشون اینه ،شمابه دل نگیرازهرچیزتعارف کردبرداریدوتشکرکنید.اینکه میگه به خودتان برسی ...

نه از روی دوست داشتن نیست همش به من میگه چرا به نوم نمیرسی رقته از مادرشوهرم پرسیده دستپختش خوب هست یا ن😐

اخه فقط ب ما گیر میده و اون یکی نوشو میگه تا وقتی ازدواج کزدن چاق شدن شما چرا راغرید

میدونی نیت بدی نداره پس از این گوش بشنو از اون گوش در کن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

نه از روی دوست داشتن نیست همش به من میگه چرا به نوم نمیرسی رقته از مادرشوهرم پرسیده دستپختش خوب هست ...

حساس باشیدروی رفتارایشون خودت اذیت میشی واین مسئله ناخودآگاه روی رفتاروعملکردتان اثرمیذاره وگاه باعکس العمل موجب ناراحتی خودتان ‌همسرتان وسایرین میشه ومعمولادرظاهرحق به ایشون داده میشه که بزرگ‌تره ،

زندگی زیباولحظات خوش خودتان راباتوجه بیش ازحدبه رفتاردیگران تلخ نکنید.

مهربان باشیدباهاشون ‌ازشون نظرخواهی کنیدوگاه هم تعریف 

بزرگترهاهمین احترام ولبخندبراشون بسیارعزیزه .

ازرفتارشان بگذریدهمه راحت ترید🤗