2777
2789
عنوان

چرا میگن کاشت ناخن یه کار لوکسه

1038 بازدید | 81 پست

ناخنکارم هر چندوقت یبار استوری میزاره پولمو بزنین ناخن کاشتن ی کار لوکسه اگ پول ندارین نیاین 

اخه ماهی ۳۰۰ ترمیم میشه لوکس؟

بعد واقعا چرا وقتی پول ندارن میرن نسیه میکارن از تعجب شاخ دراورم مگ کسی میره نسیه ناخن بکاره

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودشیفتگی داره بابا 

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

بخاطر چشم و هم چشمی بله میرن😁

چند روز ‌پیش استوری گذاشته بود خانمی ک اومدی ناخن کاشتی گفتی کارتم تو ماشینه و فرار کردی رفتی یا پولمو بزن یا عکستو میزارم😐

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

تو کشوری که به هنر اهمیت نمیده این مهارت به این سختی و اعصاب خوردنی بلد باشین خیلی عالیه معلومه لوکس هست چون دسته کارهای زیبایی هست آدم بعد کاشت ناخن انگار دوباره متولد میشه البته خیلی ساله نکاشتم ولی داشتم ناخن 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

خب واسه یه قشر بزرگی از جامعه هستهمین سایتو ببین از نظر خیلیا چیز عجیب غریب و خاصیه

اخه ۳۰۰ ب نظرم پولی نیس

تو کشوری که به هنر اهمیت نمیده این مهارت به این سختی و اعصاب خوردنی بلد باشین خیلی عالیه معلومه لوکس ...

اخه اون برا پولش میگه لوکس😐

تو ایران که نه ولی تو اروپا بله یه کار زیبایی لوکس حساب میشه

که هزینه زیادی داره برای همین خیلیا نمیرن ناخناشون رو درست کنن. یکی از دوستای من وقتی رفته بود اونجا ناخن داشت همه میگفتن چقدر پولداری بعد که رفته بود ترمیم کنه انقدر هزینه اش زیاد بود کلا ریمو کرد

این نیز بگذرد...