2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی دفعات قبلی هر چی که ازت پرسیدم و هر چی که بهم گفتی همش رو به عینه دیدم هنوزم که هنوزِ نمیدونم چطور ازت تشکر کنم فقط میتونم بگم خیلی دوست دارم و یه عالمه ازت ممنونم♥️

میشه بازم لطفا بهم لطف کنی هر موقع که تونستی بهم راجب این سه نفر بگی

یکیشون متولد پنج آبان ماهه و دختره

یکی دیگشونم متولد ۱۲ آبان ماهه و پسره

آخریم ۱۲ شهریوره و پسره 

میشه لطفا بهم بگی راجبشون هر چی رو که احساس میکنی و بنظرت میاد.

یکیشون متولد پنج آبان ماهه و دخترهیکی دیگشونم متولد ۱۲ آبان ماهه و پسرهآخریم ۱۲ شهریوره و پسره میشه ...

سلام عزیز دلم ❤️

اونیکه متولد پنج آبان هست دخدر با محبتیه اما ثبات هیجانی و رفتاری و حتی حسی نداره، لحظه ای کسیو واقعا دوست داره و لحظه ای خیر! 

اونیکه متولد دوازده آبان هست ساده و دهن لقه ، ممکنه با حرف هاش و رفتارش دیگران رو ناراحت کنه ولی همونطور که چیزی توی دلش نیست، چیزی توی مغزش هم نیست 😄

اصلا عاقل نیست ولی میتونه پایه ی خوبی باشه.

پسر دوازده شهریور هم از خود راضی هست و کمی کینه توز، پر انرژی هست اما اگر بی انگیزه باشه تنبل میشه و راکد، زیاد هم وفادار نیست، دلش میخواد یک زن لطیف و ظریف باشه.

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
سلام عزیز دلم ❤️اونیکه متولد پنج آبان هست دخدر با محبتیه اما ثبات هیجانی و رفتاری و حتی حسی نداره، ل ...

این تابستون هم عروسی خواهرمه و هم داداشم خدا بخیر بگذرونه واقعا😂ولی عروسمون خطرناکه اینجوری که معلومه یه دقیقه راضیه یه دقیقه ناراضیه دامادمون که دیگه هیچ😂

این تابستون هم عروسی خواهرمه و هم داداشم خدا بخیر بگذرونه واقعا😂ولی عروسمون خطرناکه اینجوری که معلو ...

میدونی جدا از اینکه هر کسی چه شخصیتی داره مهمه که طرف رو مقابلش کی باشه، مثلا وقتی میخوای بدونی رابطه و حس بین یک زن و شوهر چیه باید ماه و روز تولد هردوشون رو بهم بگی، اینکه تک تک بپرسی چندان خوب نیست چون نمیشه بررسی کرد، اونیکه برات نوشتم کلیات شخصیتیشونه.

میدونی جدا از اینکه هر کسی چه شخصیتی داره مهمه که طرف رو مقابلش کی باشه، مثلا وقتی میخوای بدونی رابط ...

ععععع من نمیدونستم عشقم ممنونم که بهم گفتی قشنگ ترینم♥️ اممم پس میشه لطف کنی اینو بهم بگی پرنسس 

دختر متولد پنجم آبان،پسرم متولد دوازده شهریور

ععععع من نمیدونستم عشقم ممنونم که بهم گفتی قشنگ ترینم♥️ اممم پس میشه لطف کنی اینو بهم بگی پرنسس دختر ...

پسره یه جورایی عاشق دخدره س ، دخدر اما اونجوری که باید عاشقش نیست ولی عشق ازدواج و روابط عاشقانه و ... ، تاثیر پذیر و هیجانیه و کمی هم بد جنس، از اونطرف با محبته و خیلی خوب میتونه نقش بازی کنه، فراموشکاره و پایه، بگو بخند و با نشاط اما گاهی وقت ها هم دپرس میشه، کمی حسود و نا سپاس، جوری که به سختی راضی میشه، اهدافش رو نصفه و نیمه رها میکنه و مشکل عدم تمرکز داره، شاید عشقی که اون پسر بهش داره ، تدبیر و مردونگیش ،بتونه باعث دوام رابطه بشه.

پسره یه جورایی عاشق دخدره س ، دخدر اما اونجوری که باید عاشقش نیست ولی عشق ازدواج و روابط عاشقانه و . ...

ندا مهربونم چطور میتونی اینقدر دقیق بگی واقعا شوکه شدم اصلا نمی دونم چی بگم اگه نمی دونستم بهت شک میکردم که شاید خواهرمو میشناسی!!وویی بخدا هنگم تو عشقی بخدا

♥️♥️ 

پسره یه جورایی عاشق دخدره س ، دخدر اما اونجوری که باید عاشقش نیست ولی عشق ازدواج و روابط عاشقانه و . ...

واقعا دلم برای دامادمون سوخت خواهرم عجب آدم که نه عجب جونوریه🥲