2777
2789

یسریا میگن نتیجه عکس میده یسریا نتیجه بخش بوده من انقدر راهکارهای مختلف بابت ابطال قرآنی به کمک بقره و قران و انجام دادم نتیجه نگرفتم به خودکشی رسیدم کسی هست مشکلش مشابه من بوده و حالش بهتر شده؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا نرو سمتش اینو یه نفر داره بهت میگه که ۲۰دعا نویس رفته 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

نه ول کن این چیزهارو 

اصلا فکرکن وجود ندارن

خودت مشکل خودت رو حل کن

به عنوان کسی ک هزینه کزدم جواب نگرفتم با. یک نفر هم اکتفا نکردم 

چندین جا رفتم ولی هیچ 

دوستممم همسن کلی پول داد اخرش ک هیچی

😇

منم از دیروز وسوسه شدم با دعا شوهرمو برگردونم یک هفتس قهر کرده میخام با دعا برش گردونم فهمیدم با دخت ...

وای تروخدا اینکارو نکن بجای دعا بیا بهش محبت کلامی و رفتاری کن بیا دلشو بدست بیار پای اینارو باز نکن تو زندگیت خریت منو نکن

منم از دیروز وسوسه شدم با دعا شوهرمو برگردونم یک هفتس قهر کرده میخام با دعا برش گردونم فهمیدم با دخت ...

یه دعا بگیر دیگه نیاد . حوصله داریاااا

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
نه ول کن این چیزهارو اصلا فکرکن وجود ندارنخودت مشکل خودت رو حل کنبه عنوان کسی ک هزینه کزدم جواب نگرف ...

شما مشکلتون چی بود من دارم زجر میکشم انگاری خدا باهام قهره

وای تروخدا اینکارو نکن بجای دعا بیا بهش محبت کلامی و رفتاری کن بیا دلشو بدست بیار پای اینارو باز نکن ...

غرورم اجازه نمیده من پیش قدم بشم سری پیش پیش قدم شدم انقد کوبید تو سرم که الان بیزارم