2777
2789

تولیدی وسایل چوبی با کیفیت و قیمت مناسب تو تهران سراغ ندارین برای خرید جهیزه🥲 

متعهد💍🤍 ومن‌اینجاهستم به‌صورت‌ناشناس‌حرفاتوبزن 🤍                                                                                   https://abzarek.ir/service-p/msg/2001216                                           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دلاوران قبمت مناسب؟ دلاوران کم کم از یافت اباد 30-40 تومن گرون تره

ارزون تره اتفاقا

خیلیم بی کیفیته جنساش

یافت آباد همه جوره توش هست ولی

از مفت تا خیلی گرون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

دلاوران و یافت ایاداد مرکز واسل چوبیه و این چیزاس 

دلاوران گرونتره 

ولی اگر ارزونتر میخوای یکم سخته باید بری کارگاه های بومهن چون مبل و این چیزا از اونجا میاد، توی کارگاه سفارش بدی 

چند سال پیش ارزشش رو داشت. الان خبر ندارم ارزش این زحمتو داره یا نداره 

باید زیاد بگردی اینجوری 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
ارزون تره اتفاقاخیلیم بی کیفیته جنساشیافت آباد همه جوره توش هست ولیاز مفت تا خیلی گرون

ننمیدونم والا من مبلام رو دقیقا از همون تولیدی تو دلاوران دیدم ما خریدیم 80 اونا داشتن 110 میدادن

من شش ماه بعد رفته بودم یافت اباد پرسیدم اونجا تاژه کرده بود 110

من کل جهیزیمو از یافت آباد گرفتم

ولی لوازم چوبی جورین که ارزون و گرون معنی نداره

هرچی پول بدی همونقدرم آش میخوری

ارزون بگیری سال بعدش زهوارش در رفته یا میبینی نمیشه روش نشست

من ۴۰۱ خرید کردم،میگفتن اصلا زیر ۴۰ تومن مبل نخرین

الان نمیدونم چند باید داد کم کم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨