2777
2789
عنوان

مشاور بگیرم برای کنکور❓

195 بازدید | 30 پست

به نظرتون یکی ک جدی میخواد بخونه و میخواد دانشگاه علوم پزشکی تهران یا شیراز بیاره،  باید حتما مشاوره داشته باشه؟ 

خودم خیلی میخونم ولی خب تا حالا مشاور نگرفتم،  اما نمیدونم بگیرم یا ن

هر کی ی چی بهم میگه،  

یکی میگه بگیر،  یکی دیگه میگه نگیر

کسی نظری داره در این مورد؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگیر اما خوبشو بگیر و پیگیر باشه

نمیدونم چ مشاوری بگیرم 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

مشاور خوب داشته باشی قطعا خیلی اثر داره ولی اینجوری نیست که کلا بدون مشاور نتونی

من باشم میگیرم.....چون یه جاهایی ممکنه خسته بشی یا بی انگیزه اون تایم مشاور بهت کمک میکنه

ممکنه به مشکلی چالشی چیزی بربخوری مشاور کمک میکنه 

برنامه و ایناهم که با راهنمایی مشاور میچینی 

تست زنی روش صحیح خوندن و ایناهم مشاور راهنمایی میکنه

خدایا دوستت دارمممم ❣❣

ببین من خودم امسال کنکور دادم و میدم و تا الان هیچ مشاوری نداشتم جز یدونه دوره رایگان دور برای تبلیغ بود قبل اون اگه واقعا دیگه کاربلدی و میتونی درست برنامه بریزی و اجرا هم بکنی نگیر نه اگه مثل من نیاز به نیروی محرک داری بهتره بگیری اونم خوبشو چون من دیدم اون دوره رایگان اینکه یکی حواسش بود بهم و برنامه درست حسابی و چک کردن مرتب داشت خیلی حس خوبی میداد منتهی اگه قرار باشه مثل یسریا گزارش الکیو ...باشه از الان نرو پولتو حیف نکن 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی  
بگیری خوبه ولی اگه خودت خوب میخونی و خبرای درسی و کنکور هم دنبال میکنی به نظرم شاید نیاز نباشه

خودم خوب میخونم خداییش

اما مامانم میگه اگه سالی دیگه دوازدهم نخوای مدرسه بری، بدون مشاور شاید شل بشی

ولی نظر خودم این نیست

چرا میگن نگیر؟

میگن چیزی ک خودت بلدی رو بهت میگن

چرا میگن نگیر؟

چون مشاورای ناشی شروع میکنه کنترل کردنت و بهم زدن اعصابت

برات یه برنامه عجیب و سخت مینویسه و کل زندگیتو بهم میزنه و از اون ورم سرکوفت میزنه

ولی یه مشاور خوب ، خوب مشاوره میده ولی برنامه تعیین نمیکنه ، دانش اموزش رو هدایت میکنه که چجوری با دفتر‌برنامه ریزی ساعتی یه برنامه درسی خوب برای خودش بنویسه ، از نظر روانشناسی هم مراقب روان دانش اموزشه 

اکثر مشاورا الان فقط دنبال پولن و مشاور اصولی نیسن

بگیر ولی مشاور خیلی خوب بگیر حتما هم حضوری باشه

حضوری هر جلسه بالای ۱ تومن میگیرن

سوال گرفتم

من توی یک ماه چندین بار باید برم

همشون مضخرفن کیسه دوختن پول جمع کنن خودت برانامه بریز بخون من رفتم درسی ک کم میزدم میگف اینهفته دوره ...

به مطرح بودن نیست من خیلیا شنیدم به مطرح ها رفتن و کشک بودن من خودم نرفتم ولی تو دوران کنکورم فهمیدم نباید تو کلاس و مشاور و این چیزا با حرف بقیه راه برم منظور از بقیه اونا که با من هم مسیرن چون اونا خودشون هنوز خامن تجربه کافی ندارن خوب و بدو درست بفهمن 

بهترین کار همینه که فقط به فکر خودت باشی