2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خواهرتون که اموزش دیده کار هم کرده یا فقط در حد اموزش بودهمن فقط میدونم درامدش زیاده و کار سختیم ...

کار کرده اما الان فقط درس و مذهبی شده میگه درآمدش حلال نیست چون باعث میشه نتونی نماز بخونی

خب ایشون تجربه داره از تجربش استفاده کن حتما خوب نبوده که ادامه نداده بپرس بیین چرا ادامه نداده

اولش درس و ول کرد رفت دنبال پول و علاقه اما بعدش کار و ول کرد رفت درس خوند و وقتی رفت دانشگاه با. دوستای مذهبی آشنا شد و مذهبیش کردن الان میگه درآمدش حلال نیست چون باعث میشه غسل قبول نشه و آدم نتونه نماز بخونه 

اولش درس و ول کرد رفت دنبال پول و علاقه اما بعدش کار و ول کرد رفت درس خوند و وقتی رفت دانشگاه با. دو ...

آها فکر کردم مثلا مشتری نداشته و ....

خب اینجور چیزا به اعتقاد آدم بستگی داره شما که کسی رو مجبور به کاشت ناخن نمیکنی طرف با رضایت خودش میاد و گناه هم اگه باشه گردن خود شخصه.

مثلا آرایشگری که میکاپ میکنه خب با میکاپ که نمیشه وضو گرفت پس باید بگیم درآمدش حرامه ؟

من خودم الهیات خوندم به عقیده من حرام نیست ولی منکه مجتهد نیستم نظر خودمو گفتم .

در کل شغلی نیست که بتونی بهش تکیه کنی چون ممکنه یه وقت مشتری یاشه یه وقت نباشه اگه میتونی برو دنبال شغل مناسبتری یا مثلا موقتی داشته باشیش تا کار بهتری پیدا کنی بهتره

آها فکر کردم مثلا مشتری نداشته و ....خب اینجور چیزا به اعتقاد آدم بستگی داره شما که کسی رو مجبور به ...

نه بابا دبیرستانی ام بابام بهم پول میده اما خب یه سری هدف ها دارم که باید به بازوی خودم هم تکیه کنم موقتیه فقط هم برای دوست و آشنا و فامیل انجام میدم اونم بعضی وقت ها

نه بابا دبیرستانی ام بابام بهم پول میده اما خب یه سری هدف ها دارم که باید به بازوی خودم هم تکیه کنم ...

به نظرم الان روی کنکورت تمرکز کنی خیلی بهتره . هدفت رو مشخص کن و برای رشته ای که میخوای همه تلاشت رو بکن وقتی که دانشجو شدی اونوقت میتونی شغل پاره وقت داشته باشی الان به نظرم فقط درس و کنکور متمرکز باش

به نظرم الان روی کنکورت تمرکز کنی خیلی بهتره . هدفت رو مشخص کن و برای رشته ای که میخوای همه تلاشت رو ...

اتفاقا خواهرم هم همینو میگه من خودم آرایشگری دوست ندارم اما خب لازم دارم الان خواهرم میگه هرکس که میاد دانشگاه از این متولد ۸۵و۸۴اینا کلی هنر دارن منم می‌خوام یاد بگیرم

به نظرم الان روی کنکورت تمرکز کنی خیلی بهتره . هدفت رو مشخص کن و برای رشته ای که میخوای همه تلاشت رو ...

بعد به درس هم علاقه دارم چون موقعیت اجتماعی آدم رو در اجتماع بالا می‌بره 

اتفاقا خواهرم هم همینو میگه من خودم آرایشگری دوست ندارم اما خب لازم دارم الان خواهرم میگه هرکس که می ...

به نظرم به حرف خواهرت گوش بده . میتونی بری یه دانشگاه خوب اونوقت در کنارش هنرهایی هم که میخوای رو یاد بگیری عجله نکن