2777
2789

آب بهش نده 

آرد نخودچی رو با آب رقیق کن شل تر از ماست بشه با سرنگ آروم آروم بهش بده ، سریع فشار ندی خفه میشه خدایی نکرده 

بعد یه جعبه کفش پیدا کن ، داخل پارچه نرم بزار ، آب کنارش اصلا نزار ، جوجه رو بزار اون تو روی در جعبه هم سوراخ سوراخ کن تا هوا بهش برسه 

جعبه هم توی محیط آروم و تاریک بزار تا نترسه 

روی هفت هشت بار ولی کم کم بهش غذا بده 

سوالی داشتی بپرس ازم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر ببخشید.

این تاپیک وحشتناک و خوندم تو خونه تنهام با نوزادم خیلی میترسم

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

اگه پر و بال داره و یکم جون گرفته احتمالا یعنی مامانش داشته پرواز یادش میداده و میاد دنبالش ولی اگه خیلی کوچولوعه یعنی چون مریض بوده و از لونه انداختش بیرون براش سرلاک مخصوص بخر یا نون و آب تلیت کن بده

این روزا میگذره اما به سختی