2777
2789
عنوان

بنظرتون چه لاین ارایشی خوبه

65 بازدید | 8 پست

بنظرتون کدوم لاین ارایشی و برم یاد بگیرم؟میگن در امد رنگ و فیشیال خوبه؟

اگ تجربه داشتید بهم بگید یا اگ میدونید هرکدوم چقد سرمایه میخاد بگید لطفا

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

فشیال نیاز ب دستگاه و مواد گرون داره من خالم سالن داره اما میترسم وارد لاین فشیال بشم از بس چیزاش گر ...

حداقل چقدی هست بنظرت وسایلاش؟؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواد خوب بخای بگیری ۳۰ میشه

اوع خیلی زیاده

لاین رنگ هم درامد خوبی داره اگه هزینه اولیه وسایلایع فیشیال رو نداری ولی ببین در کل ارایشگری یاد بگیری بری تو سالن مشتری برات میارن و اینکه هر لاینی بری حتی بنداندازی اگه تو شهر بزرگ کرج یا تهران باشی درامدش خوبه 😁 اینم بگم هزینه یادگیری کلاساشم گرونه

لاین رنگ هم درامد خوبی داره اگه هزینه اولیه وسایلایع فیشیال رو نداری ولی ببین در کل ارایشگری یاد بگی ...

من تهرانم ولی بالاشهر نیستم شهریارم بعد میخام یچیزی باشه که ۲۰تومن اینا هزینه کنم ولی باید حضوری برم بپرسم ببینم چجوریه