2777
2789
عنوان

اگر کسی که حج واجب رفته رو حلال نکنیم حجش قبوله

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 61 پست
گلم ادم بخیل و حسود زیادهچرا باور نمیکنیمن صدمو‌برا خانواده شوهرم گذاشتمولی چشم دیدنمو ندارن چرااا ؟ ...

بخدا حتی یه مانتو میخرم حسودی میکنن

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من نظر شخصی خودمو بر اساس تجربه گفتم من منطقه محرومم وباچشم خودمم میبینم چه کسایی میرن حج که ه ...

چون ده نفر بیست نفر اصلا صد نفر که رفتن حج که مردم رو بدبخت کردن و خوب نبودن

یعنی چند میلبون ادمی که هر سال میرن مشکل دارن؟؟

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

مهم اینه خدا طلبیده دارن میرن خونه ی خدااا پس تو دلتو از کینه خالی کن هرچی خدا صلاح بدونه ب ا ...

بعضیا رو خدا نطلبیده ، شیطان می طلبه، بارها دیدم که کسی مکه رفته ظالم بوده برگشته ظالم تر هم شده همه کسایی که میرن مکه،حجشون مقبول نیست

الحمدلله ربِّ العالمین،خدایا تقدیر فرزندانم را زیبا بنویس و آنها رو خوشبخت و عاقبت بخیر بفرما تا من از ته دل بخندم.مهربان پروردگارم!مرا از جانب آنها مورد آزمایش قرار نده.و عاقبتِ تمامِ فرزندانِ این سرزمین را بخیر بفرما.آمین یارب العالمین.

همه این ها از نگاه شما مطرح میشه

خدا در جایگاه حق نشسته و فقط خداست که حق و ناحق رو تشخیص میده 

شاید الان مادر شوهرتون هم از نگاه خودش ماجرا رو تعریف کنه به حالش گریه هم کنیم؟!!!

شما هم بسپار به خدا. شاید مادر شوهرتون هم همین کار رو کردن

استاتر اصلأ خودت رو ناراحت نکن تمرکزت رو بذار رو زندگی خودت وبچه هات فامیل من  تک پسر دارن اگه پسرشون حتی یک کیک پنج هزاری واسه بچه هاش بخره چشمای مادر پدرش درمیاد خیلی عروسشون رو اذیت کردن پسر وعروسش بچه بودن ازدواج کردن 

خدایا دوستت دارم...

فیلم گرفته از خودش گذاشته واتس اپبعد اون جلوی جلو وایساده میگه میبینید خدا چه توفیقی بهم داده🙃چه فا ...

نمیخوام قضاوت کنم ک شما مقصر هستی یا نیست 

ولی از زمانی ک من این حدیث امام علی رو خوندم برا خودم در ارتباط با آدما تغییر کردم شدم زینب قبل از خوندن حدیث و بعد از خوندن حدیث 

امام علی میفرمایند ک آدما دو کیسه دارن یکی درپشت سر و دیگری در جلو بدی هاشونو توی کیسه پشت سر میزارن و خوبیهاشونو توی کیسه جلو بخاطر همینه ما فقط خوبیهامو میبینیم و بدیهای دیگران 

من مطمعنم حالا چ زبونی چ دلی پدرومادر همسرتون هم از همسرتون راضی نیستن نمیخوام بگم حق دارن یا ن 

اونم فقط بخاطر همون حدیث بالاییه ک گفتم 

ما بدیهای خودمونو نمی بینیم  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نمی دونم ولی فکر می کنم هر چیزی جای خودش داره. شاید اگه حلالیت می گرفتن خیلی ثواب پ تاثیر بیشتری بر ...

خبردار نمیشن اونوقت؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نمی دونم ولی فکر می کنم هر چیزی جای خودش داره. شاید اگه حلالیت می گرفتن خیلی ثواب پ تاثیر بیشتری بر ...

خب چرا شما همین کاری ک تو پاراگراف اول جمله ت گفتی عملی نمیکنی؟؟؟

خبردار نمیشن اونوقت؟؟؟

قبلا خیلی رفت و آمد داشتیم تو همه ریز زندگیم دخالت می کردن الان دیگه زیاد رفت و آمد نداریم!

یوقت هایی همچین حرف هایی که پشت سر یه زائر زده می شه باعث می شه بقیه آدم ها (اغلب هم ادم هایی مثل ما که زبون نداریم از خودمون دفاع کنیم)  از رفتن به زیارت بترسن! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.