2777
2789

بعد میکه یعنی چی 

باز بعد چن دقیقه پیام داده بگو دیگه 

چجوری توضیح بدم بهش 

خیلی بددله و شکاک توجه نمیکنه محبت نمیکنه به حرفای من اهمیت نمیده 

یه توضیح مفید و مختصر و عمیق بگین بهش بگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شکاک و بی محبت بودن زن ستیزی نیست که

زن ستیزی یعنی بگه زن جایگاهی تو زندگی و دنیا نداره ، نباید درس بخونه و تحصیلات داشته باشه نباید شغل و جایگاه داشته باشه ، نباید حق زندگی کردن ، حق تصمیم گیری داشته باشه و مواردی از این قبیل..

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بگو همین که به من اعتماد نداره.. همین که بد دل و شکاکی به من 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

دقیقااااا همینارو میگیییگه شوهرمممم

خب پس بهش بگید زن ستیز بودن یعنی ارزشی برای زن قائل نشی و فکر کنی زن آفریده شده تا همش این و اون رو راضی نگه داره و از خودش هیچ اختیار و استقلالی نداشته باشه..

طبق چیزایی که بهشون باور داره توضیح بده براش...

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

زن ستیز بودن فقط فحش دادن و دست بلند کردن نیست وقتی حتی به شریک زندگیتم اعتماد نداری یعنی زن ستیزی

من همه عمرمو گذاشتم واست همه کسم شدی بعد نسبت به من بددلی میکنی بهم شک داری؟ اصلا کسیو دارم که بخوام کاری بکنم؟

چیکار کنم دیگه هرچی محبت میکنم توجه میکنم دعوا میکنم غر میزنم هرکاری میکنم اصلا عین خیالت نیست شاید نامرئی شدم خودم نمیدونم

حقیقتا اگه میخوای همینجوری خشک و بی مهر بمونی نسبت بهم تحملش واسم سخته ددرم وسط جوونی پیر میشم

قراره کنار هم زندگی کنیم حرف یک سال دو سالم نیست تا اخر پیشتم و پیشمی مگه اینکه خودت نخوای که مزاحمت باشم چون انگار اصلا دوستم نداری...

اگه دوست داری زندگی رو اگه یه ذره فقط یه ذره ارزش قائلی واسه این وقتی که پیش هم گذروندیم اگه یک هزارم درصد غیرت داری روی من درست رفتار کن، خودت میدونی خراب و ناپاک و هرزه نیستم ولی این کارات داره منو میشکنه نمیدونم دیگه چیکار کنم

توام یه کاری بکن یه قدمی بردار ناسلامتی زندگی مشترکه من نمیتونم تنها باشم همش درحال توجیه و دعوا باشم

.

.

.یه همچین چیزی در عین صادقانه بود پر از گله و شکایت و کمی سرکوفت نامحسوس 

پروفسور هستم از ناف آمریکا، سوالی داشتید نپرسید چون فارسیم خوب نیست جواب نمیدم.