2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شد

495 بازدید | 16 پست

چندوقت پیش جاریم بهم گفت چرا دعوامبکنین بمانمیگین تو دلم گفتم داغ شو ب دلت میزارم، همش ازون موقع دعوامون میشه سر دخالت پدرمادرش، امروزم دعوامون شد منو زد ب دیوارمحکم کوبید مطمعنم جاریم شنید طبقه بالای ماهستن، از خداشه بشنوه، حالم خیلی بده بهش میگم ازینجابریم قبول نمیکنه،  همشم پشت خانوادشه بااینکه همش بهمون بدی میکنن. الانم رفت سرکار. چیکارکنم میخام یه چندروز برم نباشم نمیدونم کجا چون مادرم میگ طلاق بگیری خودمومیکشم پدرت سکته میکنه هیچکاری برام نمیکنن تنهاکارشون اینخ زنگ بزنن ب مادرشوهرم یا شوهرم بگن شما درحدمانیستین، حالم بده هم ضایع شدم هم از روز اول عید دعوامون شروع شد تاحالا میگه چرا سرم داد میزنی دوازده شب رفت تو حیاط رو درانبار ی لباس بود داره همسایه رو صدامیزنه که بگه مال اونه یانه، داد زدم بگم صدانزن مردم خابن زنه شوهرش نیست میگ داد نزن. روانیه. چیکارکنم کجا برم شاغلم نیستم سه ماهه عذاب شده زندگیم امروزم ک این هرزه شنید دلش خنک شد کصافت حسود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما خودتون مقصرین شوهرتون هم داره سواستفاده میکنه ،هیچی نگم چیه ! تو اون خونه هر نباید رفتاری کتک داشته باشن بعد شما سکوت داشته باشین! اینم شد افکار آخه 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تو ک شوهرتو میشناسی آبروریزی میکنه بیشتر.پس زیاد بهش تذکر نده ک بدتر کنه.منم دیشب ساعت ۱ شوهرم تو بالکن صداشو برد بالا من دهنمو بستم رفتم تو اتاق ک ابروریزی نکنه

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
زندگیتو بکن حالا حرص خودت کمه حرص اینکه جاریت متوجه دعواتون شد هم باید بخوری بره گمشه اون بدتر از شم ...

دقیقا چون دوبار باشوهرش دعواشد ساختمون و خراب کردن تا منو دید گفت شوهرم سرکارمشکل داره حالا صداشون و میشنیدم زنه پولشو میگیرخ بهش نمیده دعواشون شد. ازین حرصم میگیره زنه دنبال دعوای ماست. اخرشم شنید

دقیقا چون دوبار باشوهرش دعواشد ساختمون و خراب کردن تا منو دید گفت شوهرم سرکارمشکل داره حالا صداشون و ...

منم قبلا در مورد همسایم این حرصو خوردم ک صدا بحثمو نشنوه و یبار شنید بدجور از شوهرم شاکی شدم الان ک گذشته میگم فلانی خر کی بود ک من انقدر خودمو ناراحت کردم اون روز . بیخیال بابا اون تخمدان چپتم حساب نکن