2777
2789
عنوان

تورم غدد لنفاوی زیر بغل

100 بازدید | 20 پست

خانما من یه مام و اسپری زیر بغل خریدم، تقریبا یک هفته ست دارم ازشون استفاده میکنم، چند دقیقه پیش حموم بودم میخواستم زیر بغلم رو بشورم یکم درد احساس کردم، وقتی اومدم بیرون میخواستم مام بزنم متوجه شدم یه دونه زیر بغلم زده که البته با چشم مشخص نیست باید دست بزنم تا متوجه بشم

در حالت عادی درد نداره ولی اگه بهش دست بزنم درد میگیره

کسی تجربه ای داره؟ اولین باره همچین اتفاقی واسم افتاده فکر میکنم بخاطر محصولات جدید باشه

این کاربری از دسترس خارج شده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در کل هرچی زیر بغلم بزنم اینطور میشمنزنین اینارو خوب نیس واقعامن لنفاویم خیلی حساس سریع واکنش نشو ...

اخه الان هوا گرمه بدن بوی بد میگیره

شما چون حساسیت هم داری سعی کن اصلا استفاده نکنی شنیدم توی این محصولات الومینیم هست که خیلی ضرر داره

من یه مدت بود استفاده نمیکردم الان چون هوا داره گرم میشه خریدم

اخه الان هوا گرمه بدن بوی بد میگیرهشما چون حساسیت هم داری سعی کن اصلا استفاده نکنی شنیدم توی این محص ...

من مجبورم دیگ تحمل کنم و یه روز در میکن برم‌حمام

چنان دردی میکشم زیر بغلم ک نگو

قبلا اینجور نبودم بعد ازینکه زینک اکساید و سنگ مرداب دوسال زدم زیر بغلم حساس شد لنفاویا

دونه منظورت جوشه؟

من به نفر مام مایع زد از نزدیکانم.اندازه گوجه سبز باد کرد پایین زیر بغلش باید دقت کردی متوجه بشی..رفت دکتر داخلی. گفت چیزی نیست مال مام مایعه گفته بود اصلا مایع استفاده نکنید 

الان صابونی خوبه. اما اگه شیوه و اصلاح و لیزر و.  میکنی،بلافاصله بعدش نزن.

من مجبورم دیگ تحمل کنم و یه روز در میکن برم‌حمامچنان دردی میکشم زیر بغلم ک نگوقبلا اینجور نبودم بعد ...

جدییی! من دختر داییم همیشه زینک میزنه خودم تا حالا نزدم چون حس میکنم تاثیر نداره روی بوی بد

اولین باره اینجوری شدم

اگر قراره خدایی نکرده به سلامتی ضربه بزنه همون بهتر که ادم استفاده نکنه

حاضرم روزی ۳بار برم حموم ولی اینجوری نشه😄 نمیشه با سلامتی شوخی کرد

جدییی! من دختر داییم همیشه زینک میزنه خودم تا حالا نزدم چون حس میکنم تاثیر نداره روی بوی بداولین بار ...

نه بگو نزنه منم یکسال میزدم هم بورو میگرفت تا چندروز همم درد نمیگرفت ولی الان بی اثر شده هرچی بزنم و درمقابلش لنفاویام وحشتناک متورم و دردناک میشن

هرچه سریعتر یه مامو گرافی برو بعدم سونو مادر منم اول اینجوری شد زیاد جدی نگرفت بعد از دو ما توده بزر ...

مادر شما بعد از استفاده از مام اینجوری شد؟

قبلش همچین اتفاقی واسش افتاده بود؟ من اولین باره اینجوری شدم

اگه تا یکی دو هفته دیگه خوب نشد حتما میرم