2777
2789
يه سوالچه روز هايي بيرون مياد؟

دوشنبه تا جمعه 

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با همه هیت های که به نگار میشه فعلا اونو قبول دارم چون به کسی توهین نکرده مشغول آشنا شدن خودشه ول ...

عشقم چون نگار الان فرشاد ساده رو نداره ک بخواد حاشیه بسازه

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

سیاوش عاشق طنازه فکر میکنم ترانه بی احترامی بزرگی به طناز کر د سیاوشم پشت طناز در اومد نتونست خودشو ...

اره منم فکر میکنم بهش علاقه داره

ولی جدی ب لحاظ ظهری طناز و سیاوش خیلی ب هم میان تا شاهین

فک کنم مهبد جرش بده

اه مهبد رو مخه اصلا تو پسرا اوکی نیست

ممنونم😘✨

قررربونت برمم

بدتر از همه این خاله زنک بازی ها اینه که دست روی یک خانم بلند کردنمی‌دونم چطور میتونم این قضیه رو هض ...

کامتای پست یوتیوبشو دیدی؟🫠🫠

نصف کامنتا دخترا بودن که گفته بودن وا دستش نخورد که ولس اگه هم میخورد حقش بود باید بدتر میزد چند نفرم گفته بودن دمت گرم 

واقعا اعصابم بیشتر از کامتا خورد شد

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اره منم فکر میکنم بهش علاقه دارهولی جدی ب لحاظ ظهری طناز و سیاوش خیلی ب هم میان تا شاهین

اره از:لحاظ سن و وفاداری و همه چیز این دوتا با هم اوکی ترن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت