2777
2789
عنوان

محسن افشانی وهمسر

2807 بازدید | 48 پست

یه مصاحبه هم کردن ....مث کلیپ عروسیه....همومیبوسن.....خانومه تواولین دیدارتوآسانسوربهش گفته:چه چشایی داری.....😁😁😁

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از محسن افشانی بدم میاد انگار خیلییییی کمبود توجه داره

اره.....

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

عه از آسانسور اومدن بیرون😂

غروبا که میشه روشن چراغا😃                                  میان از مدرسه خونه کلاغا                                   یاد حرفای اون روزت میفتم                                  که تا گفتی به جون دل شنفتم                             عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من                                              اسیر دل نبودم                                                  اگ عاقل بودم من                                             یادت میاد به من گفتی چیکار کن                         گفتی از مدرسه اون روز فرار کن                            فرار کردم من اون روز زنگ آخر                            نرفتم مدرسه تا سال دیگر                                   عجب غافل بودم من                                          اسیر دل بودم من 

پارتی داره؟ اخه بلد نیست بازی کنه رفتارهاش مصنوعیه

🌸بی خدا باش هر چه خواهی کن با خدا باش پادشاهی کن....🌸چرا کسی به قطار ایستاده سنگ نمیزند اما به قطار در حال حرکت......!!!!!!