2777
2789
عنوان

اسهال خونی کودک و آنتی بیوتیک

77 بازدید | 11 پست

سلام عصر نوبت دکتر گرفتم ولی الان میخام بدونم کسی تجربه ای داره بگه خیلی ناراحتم 

دخترم ۳سالشه بمدت شش روز  دوز آنتی بیوتیک رو اشتباه بهش دادم مثلا اگه بوده ۵سی سی من بهش ۵۰سی سی دادم و یه اشتباه دیگه اینکه سفکسیم و کوتریموکسازول رو همزمان بهش دادم ، حالا دچار اسهال خونی شده دل‌پیچه داره 

کسی می‌دونه چه اتفاقی براش افتاده؟؟؟

هر وعده چقدر میداددی از هر کدوم

خب اینا رو دادی باید همزمان پربیوتیک مصرف میکردی

درمان اسهال خونی همیم دوتا دارو هست ولی ب اندازه درست

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر وعده چقدر میداددی از هر کدومخب اینا رو دادی باید همزمان پربیوتیک مصرف میکردیدرمان اسهال خونی همیم ...

عزیزم این دوتا شربت رو دکتر اورولوژی برای عفونت ادراری داده بود من اشتباه که دادم دخترم دل‌پیچه و اسهال شده

عزیزم این دوتا شربت رو دکتر اورولوژی برای عفونت ادراری داده بود من اشتباه که دادم دخترم دل‌پیچه و اس ...

عیبی نداره همین داروها درسته

فقط بگو هر وعده جقدر میدادی

الان فقط تا میتونی بچه رو ب مایعات ببند چون اسهال خونی سریع بچه رو ب بی حالی بیهوشی میاره

نوشیدنی اسهال بگیر از داروخونه. ی او ار اس هایی هست ک مزه ابمویه میده

سریع تا عصر فقط ی بطری از اون بده بچت

بخدا بچم مریص بود سر همین اسهال خونی ب کما داشت میرفت دور از جون بچت فقط از کم ابی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

عیبی نداره همین داروها درستهفقط بگو هر وعده جقدر میدادیالان فقط تا میتونی بچه رو ب مایعات ببند چون ا ...

از کوتریموکسازول ۱۲ساعته ۳۰سی سی

از سفکسیم ۲۴ساعته ۲۰ سی سی 

ممنون ،یبار دکتر بردمش فکرکردم از خوردن زردآلو عفونت گوارشی گرفته به دکتر گفتم اونم او ار اس نوشت و پودر پروبیوتیک 

ولی الان بدتر شده

از کوتریموکسازول ۱۲ساعته ۳۰سی سیاز سفکسیم ۲۴ساعته ۲۰ سی سی ممنون ،یبار دکتر بردمش فکرکردم از خوردن ز ...

این همه چرک خشک کن بچه رو خشک کرده

دوای درد بچت ب صورت اورژانسی نوشیدنی اسهال، ی ابمیوه هایی هست خوشمزه ،تو داروخونه داره سریع بگیر بهش بده

پربیوتیک هم سریع تو ی قاشق ماست حل کن بده بچت

سریع ببر دکتر ک نیاز بود سرم تراپی بشه

این همه چرک خشک کن بچه رو خشک کردهدوای درد بچت ب صورت اورژانسی نوشیدنی اسهال، ی ابمیوه هایی هست خوشم ...

دادم عزیزم سه روزه دارم میدم بهش

الان نگران این خونم 

یعنی روده یا معده اش زخمی شده؟  

دادم عزیزم سه روزه دارم میدم بهشالان نگران این خونم یعنی روده یا معده اش زخمی شده؟

عزیز با این چرک خشک کن نباید خونی می اومد شلید از فشار سنگین چرک خشکنا خون دفع میکنه